Μικρός θεούλης έκλεψε την πιστωτική της μαμάς του και πήγε διακοπές στο Μπαλί

Αφού προηγουμένως είχε τσακωθεί μαζί της.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από καυγά που είχε με τη μητέρα του, ο 12χρονος από την Αυστραλία τα σχεδίασε όλα τέλεια και πέρασε πέντε μέρες σε πολυτελή ξενοδοχείο στην Ινδονησία. Ωστόσο, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Όλοι το κάναμε όποτε τσακωνόμασταν με τους γονείς μας. Ποιος δεν έχει πει την ατάκα «Θα φύγω από το σπίτι», ενίοτε κλαίγοντας με λυγμούς. Φυσικά, ούτε έξω από την πόρτα δεν φτάναμε και μετά από λίγα λεπτά μας περνούσαν τα μούτρα. Άντε το πολύ να πηγαίναμε ως το πάρκο και να επιστρέφαμε το απόγευμα.

Ένας 12χρονος από την Αυστραλία έκανε πράξη τα λόγια του. Ο καυγάς με τη μητέρα του στάθηκε η αφορμή για να καταφέρει το ακατόρθωτο.

 



 

Έκλεψε την πιστωτική της κάρτα, έψαξε αεροπορική εταιρία που θα του επέτρεπε να πετάξει χωρίς την άδεια των γονιών του και έκλεισε εισιτήρια για την Ινδονησία. Μάλιστα, κατάφερε να κοροϊδέψει και τη γιαγιά του για να του δώσει το διαβατήριό του. Έτσι, πήρε το τρένο, έφτασε στο αεροδρόμιο και πέταξε για την Ινδονησία.

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο έπεισε τους υπαλλήλους πως δεν ήταν μόνος, αλλά έπρεπε να κάνει check in νωρίτερα μέχρι να φτάσει η αδελφή του. Όσο απολάμβανε τις διακοπές του... πίσω στο σπίτι οι δικοί του άνθρωποι είχαν τρελαθεί και μαζί με τις Αρχές τον αναζητούσαν.

 



«Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τον φόβο μου και πως ένιωσα», είπε η μητέρα του όταν τελείωσε η περιπέτεια του μικρού.

«Απλά με ρώτησαν αν έχω την κάρτα μαθητή ή το διαβατήριό μου που να αποδεικνύει σε ποια τάξη πηγαίνω και ότι είμαι 12 χρονών. Έζησα την περιπέτεια και ήταν τέλεια», ανέφερε ο πιτσιρικάς για το κατόρθωμά του.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ