ΑμεΑ θα εκθέσουν τις Ρομποτικές Κατασκευές τους στο Robotex 18

Θέλοντας να δώσει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες, η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Ρομποτικής Robotex, προσκαλεί τα άτομα με αναπηρίες να επιδείξουν τις ρομποτικές κατασκευές τους.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, καλούνται  οι εκπαιδευτές σε ειδικά σχολεία, ιδρύματα που φιλοξενούν άτομα με αναπηρίες και άλλοι κρατικοί και ιδιωτικοί οργανισμοί που εκπαιδεύουν άτομα με αναπηρίες να ενθαρρύνουν τους μαθητές τους να  συμμετέχουν στο ROBOTEX CYPRUS18  δημιουργώντας ρομποτικές κατασκευές.

Κατά τη διάρκεια του ROBOTEX CYPRUS18  που θα γίνει στις 23 και 24 Ιουνίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου, θα υπάρχει ειδικός χώρος για επίδειξη και παρουσίαση των ρομποτικών κατασκευών ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες και τους άλλους συμμετέχοντες στη διοργάνωση να θαυμάσουν τις κατασκευές των ατόμων με αναπηρίες.

Το ROBOTEX CYPRUS18  διοργανώνεται από το Cyprus Computer Society, με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου ως συνδιοργανωτές, τη Cyta ως Στρατηγικό Συνεργάτη και την Τράπεζα Κύπρου ως Youth Supporter. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και ενήλικες, η συμμετοχή είναι δωρεάν και το βραβείο για τις νικήτριες ομάδες θα είναι, μεταξύ άλλων, η συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ROBOTEX στην Εσθονία.

Για πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση Ρομποτικών Κατασκευών ή και γενικά για το ROBOTEX CYPRUS18 μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.robotex.org.cy

 

Κοινωνικά δίκτυα:

Ακολουθείστε ενημερώσεις στο #RobotexCy



Χορηγοί επικοινωνίας: CITY, Sigmalive 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ