Αγόρασε λαχανικά για σαλάτα και βρήκε μέσα προφυλακτικό (χρησιμοποιημένο)

Καμία προφύλαξη πλέον.

 


Article featured image
Article featured image

Μία υπόθεση που μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται κάπως αστεία, αλλά αν το καλοσκεφτείς μόνο ως τέτοια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το απίστευτο περιστατικό, το οποίο κάνει το γύρο των βρετανικών δικτύων ενημέρωσης, φαίνεται να παίρνει απίστευτες προεκτάσεις με τις Αρχές να ερευνούν ήδη τα όσα καταγγέλλονται από την πλευρά του θύματος.

Η γυναίκα από το Λίνκολν της Μεγάλης Βρετανίας, εντόπισε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό μέσα σε συσκευασία λαχανικών. Η σοκαριστική ανακάλυψη, μάλιστα, έγινε αφού είχαν ήδη καταναλώσει ποσότητες από τα λαχανικά, προκαλώντας την άμεση ενημέρωση τόσο των υγειονομικών όσο και των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Η Κρίσι Γκίλμπερτ είχε αγοράσει την συσκευασία της λαχανίδας από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, όταν έντρομη διαπίστωσε την ύπαρξη του χρησιμοποιημένου προφυλακτικού αφού πρώτα είχε σερβίρει τμήμα των λαχανικών τόσο στον σύζυγό της όσο και στα δύο ανήλικα παιδιά της.

 

Credit: StoryTrenderΗ Γκίλμπερτ επικοινώνησε αμέσως με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ επισκέφθηκε και γιατρό καθώς πίστευε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο μόλυνσης με τυχόν υφέρποντα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. 

Μετά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι οι πιθανότητες μόλυνσης είναι σχεδόν μηδαμινές, η σοκαρισμένη γυναίκα απαιτεί την τιμωρία των υπευθύνων για το συμβάν, ενώ τόσο η εταιρεία προμήθειας των λαχανικών όσο και το supermarket  θεωρούν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την τοποθέτηση του προϊόντος στο ράφι του σούπερ μάρκετ. 

Πλέον, τις έρευνες έχουν αναλάβει οι υγειονομικές αρχές της περιοχής, ενώ η Γκίλπμερτ αναμένεται να κινηθεί και δικαστικά εναντίον όσων ευθύνονται για το τραγελαφικό συμβάν. 

Με πληροφορίες από gazzetta.gr

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ