«Ένα τραγούδι για την αγάπη…»

Μοναδικά performances επί σκηνής, αξέχαστες ερμηνείες, μελωδικές φωνές, εκπλήξεις και άπλετη συγκίνηση θα μας χαρίσει ο δεύτερος διαγωνισμός ερμηνείας τραγουδιού «Ένα τραγούδι για την Αγάπη».

 


Article featured image
Article featured image

Ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ατόμων Με Νοητική Αναπηρία παρουσιάζει διαγωνισμό ερμηνείας τραγουδιού.

Πρόκειται για μια βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό την οποία διοργανώνει για δεύτερη φορά ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ατόμων Με Νοητική Αναπηρία στο Pavilion Music Hall στη Λευκωσία την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 19:30.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι οι Ηρόδοτος Μιλτιάδους και Παναγιώτης Κυριάκου, οι οποίοι με το γνωστό τους χιούμορ θα υποδέχονται έναν έναν τους υποψήφιους της βραδιάς τους οποίους θα παρουσιάζουν στην κριτική επιτροπή αλλά και στο κοινό.

Από την βραδιά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα πλούσια δώρα. Guest star του διαγωνισμού θα είναι ο Hovig που θα εμφανιστεί επίσης στη σκηνή, ντύνοντας με την σειρά του μουσικά την βραδιά.

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι 10 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία του πρότυπου κέντρου για άτομα με εγκεφαλική σπαστική παράλυση εις μνήμη Μιχάλη Κατσιολούδη.

 

Χορηγοί της βραδιάς είναι οι Astrobank και Pavilion Music Hall. Χορηγός επικοινωνίας: Πολίτης

 

Εισιτήρια προ πωλούνται στο www.soldouttickets.com.cy

 



Πληροφορίες:

Παρασκευή 27 Απριλίου, 19:30

Pavilion Music Hall

Είσοδος: 10 ευρώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ