Είσαι έτοιμος να ζήσεις αυτή την εμπειρία;

Είναι εκείνες οι μέρες που η καθημερινότητα τρέχει τόσο γρήγορα, που αναρωτιέσαι πότε πέρασε ο χρόνος. Πότε άλλαξε η εποχή και δεν το παρατήρησες. Μα είναι τόσα πολλά αυτά που κοιτάζεις, κι όμως δεν βλέπεις.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, και όλο τα αναβάλλεις. Μια βόλτα στη φύση. Μια εκδρομή στο βουνό παρέα με φίλους. Μια μίνι απόδραση στη θάλασσα για να πάρεις μια ανάσα.

Να σκεφτείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, και που αισθάνεσαι ότι δεν προλαβαίνεις να απολαύσεις. Κι όμως η ζωή είναι εδώ. Και σε καλεί να τη ζήσεις όπως ακριβώς σου αξίζει.

Αυτό είναι και το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίστηκε η καινούργια εκστρατεία του Audi Q5. Το Audi Q5 σε καλεί να αποδράσεις έξω από τα συνηθισμένα, να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια. Άλλωστε, στόχος πάντα δεν είναι ο προορισμός. Αυτός μπορεί να αλλάξει. Το σημαντικό είναι να ταξιδεύεις όπως θέλεις εσύ.

Για τις ανάγκες της εκστρατείας, ο γνωστός Κύπριος φωτογράφος Silvio Rusmigo, ταξίδεψε με το Audi Q5 για μια εβδομάδα, και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του, ‘συνέλαβε’ τις ομορφιές της κυπριακής φύσης με μια διαφορετική καλλιτεχνική ματιά. Από το σούροπο μέχρι την αυγή, πότε με φόντο τον ξάστερο ουρανό, και πότε με το πράσινο του δάσους, το Audi Q5 έγινε το μέσο, αλλά και ο πρωταγωνιστής, μιας πολύ πρωτότυπης καμπάνιας, που μας καλεί να απολαύσουμε τις απλές χαρές της ζωής.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ