Μια δοκιμή (σίγουρα) θα σε πείσει

Αυτό έχουν να πουν!

 


Γι’ αυτό και η LIDL πιστή στις παραδόσεις, ακολουθεί αυτή τη συμβουλή δίνοντας στους πελάτες της την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα φρέσκα προϊόντα που εισάγει η εταιρεία στα καταστήματα της σε όλη την Κύπρο.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου και για τα επόμενα Σαββατοκύριακα, σε όλα τα καταστήματα Lidl σε όλη την Κύπρο, προσφέρονται γευστικές επιλογές από πεντανόστιμα, ολόφρεσκα προϊόντα σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς, σε όλους τους επισκέπτες των Lidl για να δοκιμάσουν!

Καθημερινός στόχος της Lidl Cyprus είναι να προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα της αγοράς! Για να το πετύχει αυτό, ξέρει ότι από τη στιγμή που διαλέγει τους προμηθευτές της, μέχρι τη στιγμή που θα σας υποδεχτεί σε ένα από τα 17 καταστήματα της στην Κύπρο, πρέπει να λειτουργεί όπως κάνεις άλλος!

Στη Lidl η διασφάλιση της ποιότητας των φρέσκων προϊόντων είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι’ αυτό σε κάθε διαδικασία που ακολουθεί, διενεργεί τους πιο αυστηρούς ελέγχους. Από την επιλογή των συνεργατών και την παραγωγή των προϊόντων, μέχρι την τοποθέτηση στο κατάστημα έχει επενδύσει περισσότερα από 150.000€ και πραγματοποιεί πάνω από 900 ελέγχους και επιθεωρήσεις για να είναι σίγουρη για την κάθε λεπτομέρεια.

Επισκεφτείτε και εσείς ένα από τα καταστήματα της Lidl και θα διαπιστώσετε από κοντά την ποιότητα και την φρεσκάδα που σας προσφέρει.

Όπως είπαμε, μια δοκιμή θα σας πείσει!

 


Σχετικα

Η άκρως αποκρουστική εικόνα μιας διαλυμένης φίνας

Η σπηλιά της φώκιας είχε καθαριστεί από το μαζούτ, λέει το Τμήμα Αλιείας

Όσα δεν ξέρεις για τις χελώνες της Κύπρου

13 χρόνια από τη σύγκρουση των F-16 στο Αιγαίο

Το λάθος στη βαθμολογία της Eurovision έφερε ανατροπές και ανέβασε την Κύπρο στην κατάταξη

Αυτό κι αν είναι είδηση!