Τα νέα γραφεία πωλήσεων της Μαρίνας Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα είναι εντυπωσιακά

Με θέα την καταγάλανη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από τον χώρο εκτέλεσης των εργασιών κατασκευής του εντυπωσιακού έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, τα νέα γραφεία πωλήσεων προσφέρουν φωτογραφικό υλικό και videos που απεικονίζουν το τελικό έργο και μεταφέρουν, μέσω εικονικής πραγματικότητας, την εμπειρία που θα προσφέρει η Μαρίνα Αγίας Νάπας στους μελλοντικούς ενοίκους και επισκέπτες της.

 


Article featured image
Article featured image

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους όλη την πληροφόρηση για τις προδιαγραφές του έργου, αλλά τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πραγματική εξέλιξη του έργου.

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, παρουσία του Δημάρχου της Αγίας Νάπας, κ. Γιάννη Καρούσου και του CEO της ΜΜ Makronisos Marina Ltd κ. Σταύρου Καραμοντάνη, τελέστηκαν την Τρίτη, 15  Μαΐου 2018, τα εγκαίνια των νέων, υπερσύγχρονων γραφείων πωλήσεων της Μαρίνας Αγίας Νάπας, στην Αγία Νάπα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας κ. Καρούσος: «Το έργο ανάπτυξης της Μαρίνας Αγίας Νάπας αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην Αγία Νάπα. Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει τόσο την περιοχή, όσο και το εθνικό τουριστικό προϊόν, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως μοχλός έλξης και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας».

 Από την πλευρά του, ο CEO της ΜΜ Makronisos Marina Ltd κ. Σταύρος Καραμοντάνης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχεία εξέλιξη των έργων κατασκευής της Μαρίνας, τόνισε: «Μέσα από μια σειρά επιτυχημένων προωθητικών ενεργειών, το σημαντικό αυτό έργο έχει ήδη αποκτήσει διεθνή φήμη ως μελλοντικός προορισμός ποιοτικού τουρισμού, προσελκύοντας αυξανόμενο ενδιαφέρον επενδυτών και αγοραστών. Είναι γεγονός ότι περισσότερο από 55% του Ανατολικού Πύργου του έργου έχει ήδη πωληθεί, ενώ σύντομα η Μαρίνα αναμένεται να υποδεχθεί τα πρώτα σκάφη και τους πρώτους επισκέπτες στους χώρους της».

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την παράδοση, εκ μέρους της Μαρίνας Αγίας Νάπας, τριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον Δήμο της Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο των προσπαθειών ενίσχυσης της προστασίας του περιβάλλοντος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ