Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι πολυσυζητημένες εκλογές για τη νέα διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου Ομόνοια, η αποδοχή του πλαισίου Γκουτέντεw από την Τ/κ πλευρά και το ζευγάρι του τελικού του Champions League.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Οι Ομονοιάτες ψήφισαν

Έπειτα από πολύμηνες συζητήσεις και διαβουλεύσεις, οι Ομονοιάτες κλήθηκαν χθες 2 Μαΐου να ψηφίσουν τον συνδυασμό που επιθυμούν κάτι που στην ουσία σημαίνει ότι επέλεξαν και τον επενδυτή που θα αναλάβει οικονομικά την ομάδα. Την ισχυρή εντολή πήρε ο συνδυασμός του Λώρη Κυριάκου ο οποίος στηρίζει τον Κύπριο επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου. Η πλειοψηφία των μελών του Σωματείου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και στα 15 άτομα που στηρίζουν τον επενδυτή κ. Παπασταύρου και ως εκ τούτου μια νέα σελίδα, με διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας, ανοίγει από αύριο στο Σύλλογο.

 

 

Το πλαίσιο Γκουντέρες αναθέρμανε και πάλι τις συζητήσεις για το Κυπριακό

Κίνηση ματ χαρακτηρίστηκε η δήλωση του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζί να αποδεχτεί το πλαίσιο Γκουντέρες ως βάση για επανέναρξη των συνομιλιών και λύση του Κυπριακού. Ωστόσο, οι διάφορες εξαιρέσεις που αφορούν -κυρίως- θέματα ασφαλείας ήταν η αιτία που ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ανταποκρίθηκε με σκεπτικισμό και επιφυλάξεις, αφού όπως απάντησε «εάν επιθυμεί η Τ/κ πλευρά να κάνει αποδεχτό το πλαίσιο Γκουντέρες, οφείλει να το αποδεχτεί ως έχει και όχι εξαιρώντας σημεία».

 

 

Ρεάλ και Λίβερπουλ διεκδικούν τον τίτλο

Έπειτα από μερικούς εντυπωσιακούς αγώνες και μερικά «μαγικά» γκολ, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ πάνε στον τελικό του Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «NSC Olimpiyskiy», του Κιέβου στις 26 Μαΐου. Η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της 1ης Μαΐου με τη Μπάγερν Μονάχου εξήλθε ισόπαλη με 2-2 και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στο Μόναχο εξασφάλισε την πρόκριση. Στο χθεσινό επαναληπτικό στη Ρώμη, η Ρόμα παρά τη νίκη της με 4-2 επί της Λίβερπουλ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο τελικό της 26η Μαΐου. Η Λίβερπουλ έχοντας υπέρ της το 5-2 του πρώτου αγώνα στο «Άνφιλντ», θα διεκδικήσει το έκτος της τρόπαιο σε διοργάνωση Champions League.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ