Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Πώς μας προτρέπει να αντιδράσουμε αν δούμε τους δράστες της απόπειρας φόνου με αυτόματο όπλο κατά αστυνομικών στον Ύψωνα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, πώς αλλάζει το σκηνικό του καιρού για το επόμενο τριήμερο, αλλά και το διήμερο πανηγύρι των ΑΕΚτζήδων στην Ελλάδα, για δύο διαφορετικούς λόγους.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Δευτέρα 7 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Πώς αντιδρούμε άμα δούμε τους δράστες

Στην εκπομπή του Σίγμα, Πρωτοσέλιδο, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού. Αρχικά, μίλησε για την (κρίσιμη) κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου Αστυνομικού, έκανε λόγο για τις τρεις συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι αυτή την ώρα, επεσήμανε επίσης ότι γίνεται διερεύνηση του λόγου για τον οποίο βρίσκονταν οι ένοπλοι δράστες στη συγκεκριμένη τοποθεσία, ενώ τέλος προειδοποίησε ότι οι δράστες σίγουρα είναι επικίνδυνοι και πιθανόν οπλισμένοι, έτσι το κοινό εάν έχει να δώσει κάποια πληροφορία να αρκεστεί σε αυτό και να μην εμπλακεί σε κάποια ενέργεια [δες το σχετικό βίντεο στο SIGMALIVE πατώντας ΕΔΩ].

 

 

Βροχές, καταιγίδες, ίσως και χαλάζι

Αποκομμένο χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα και χαμηλές πιέσεις στην επιφάνεια θα επηρεάζουν την περιοχή μας το επόμενο τριήμερο, με τοπικού χαρακτήρα βροχές/καταιγίδες, κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Καταιγίδες που θα εκδηλώνονται σε πεδινές ή/και κατοικημένες περιοχές, ενδέχεται να προκαλέσουν μεμονωμένα προβλήματα ή/και πλημμύρες.

Στην πιο πάνω εικόνα βλέπετε τις πιθανότητες βροχής ανά περιοχή αλλά και πιθανές ποσότητες που μπορεί να σημειωθούν. Λόγω της τοπικότητας των βροχών/καταιγίδων, αναμένεται μεγάλο βροχομετρικό εύρος σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

Την Πέμπτη-Παρασκευή, σφήνα ύφεσης που θα επεκτείνεται νότια προς Λιβύη και βαρομετρικό χαμηλό από τη βόρειο Λιβύη/Αίγυπτο, θα κινηθούν προς την περιοχή μας και αναμένεται επανάληψη του καιρικού σκηνικού των προηγούμενων ημερών, με εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, πυκνή σκόνη και σταγόνες λάσπης ή/και ξηρές καταιγίδες.

Ακολουθεί ενισχυμένο δυτικό ρεύμα αέρα το Σαββατοκύριακο, που θα εκτοπίσει τις θερμές αέριες μάζες και τη σκόνη ενώ την ίδια ώρα, η πιθανότητα για τοπικού χαρακτήρα βροχές/καταιγίδες αυξάνεται και πάλι.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού στο KitasWeather.

 

 

Οι ΑΕΚτζήδες πανηγύρισαν εις διπλούν το weekend

Στον ευρωπαϊκό της θρόνο, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε η ΑΕΚ, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, ενώπιον 18.000 κόσμου.

Η Ένωση έγραψε ιστορία και νίκησε την Μονακό με 100-94 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στον τελικό του Final Four της διοργάνωσης, προσθέτοντας στην ευρωπαϊκή τροπαιοθήκη της την τρίτη κορυφή της ιστορίας της (1968 Κύπελλο Κυπελλούχων, 2000 Κύπελλο Σαπόρτα, 2018 Basketball Champions League).

Φωτογραφίες ΑΕΚ: Eurokinissi / Μάρκος Χουζούρης

 

Η 50ή επέτειος από το έπος του 1968 γιορτάστηκε αρχικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, τώρα και του BCL.

Η ΑΕΚ μέσα σε δύο 24ωρα πανηγύρισε για 2η φορά, καθώς χθες προηγήθηκε η γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ