Στην Κύπρο ούτε να πεθάνεις δεν μπορείς [χωρίς να φοβάσαι]

Τι να φοβάσαι; Μα τι άλλο, το να σου κλέψουν από πάνω σου κοσμήματα και τιμαλφή που έτυχε να φοράς την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν προλαβαίνει να κάνει tweets και αναρτήσεις στα social media η Αστυνομία Κύπρου για να δικαιολογεί τα… αδικαιολόγητα.

Είχε τις δολοφονίες και τα στυγερά εγκλήματα όλες τις προηγούμενες ημέρες, τώρα ακόμη ένα περιστατικό, κάπως πιο ήπιο, έρχεται για να ταράξει το ήδη ταραγμένο Σώμα, προσθέτοντάς του ακόμη μία έγνοια.

Όπως λοιπόν διαβάζουμε σε διάφορες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αστυνομικός ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά νεκρών από φυσικά αίτια, φέρεται πως μαζί με τη μεταφορά των πεθαμένων μετέφερε ό,τι κόσμημα και χρυσαφικό είχαν πάνω τους, κατευθείαν στην τσέπη του, μάλλον για να τους στείλει ελαφρύτερους στον άλλο κόσμο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία έθεσε τον ύποπτο σε διαθεσιμότητα και εν συνεχεία τοποθετήθηκε επίσημα για το περιστατικό γράφοντας τα εξής:

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που αφορούν μέλος της Αστυνομίας που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:  Από την πρώτη στιγμή που περιήλθε σε γνώση της Αστυνομίας το πιο πάνω περιστατικό, το εν λόγω μέλος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα, διερευνάται εναντίον του τόσο ποινική υπόθεση, όσο και πειθαρχική, για την οποία ορίστηκε Ερευνών Αξιωματικός.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ