Στη Λεμεσό ετοιμάζουν πορεία για τα υψηλά ενοίκια

Και πολύ άργησαν.


Article featured image
Article featured image

Δράση φαίνεται να αναλαμβάνουν οι πολίτες της Λεμεσού σε σχέση με το πολύ υψηλό κόστος ενοικίασης κατοικίας στη συμπρωτεύουσα.

Γεγονός που ίσχυε ακόμη και την περίοδο της βαθιάς κρίσης, συγκριτικά με τις υπόλοιπες πόλεις, ωστόσο την τελευταία διετία τουλάχιστον τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί με αποτέλεσμα η γενιά των 800 ή των 1000 ευρώ, να μην έχει τη δυνατότητα ενοικίασης ακόμη και ενός μικρού, συμβατικού διαμερίσματος.

Και αφού η πολιτεία αδυνατεί να επέμβει, πολίτες αποφάσισαν να αναλάβουν δράση ενάντια στην αισχροκέρδεια που διενεργείται εις βάρος όσων επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτι.   

Η εκδήλωση, η οποία δημοσιοποιήθηκε εδώ και μερικές ώρες έχει συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον, ενώ μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί η πορεία (23 Ιουνίου), το ενδιαφέρον αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

 

Πληροφορίες για την πορεία μπορείτε να βρείτε εδώ.

No automatic alt text available.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Διασώθηκε ιπποποταμάκι, απόγονος της αποικίας που άφησε πίσω του ο Πάμπλο Εσκομπάρ

Article featured image

30 χρόνια μετά, η δολοφονία Tupac αναβιώνει στα δικαστήρια

Article featured image

Η εντυπωσιακή φωτογραφία ενός εντόμου να ξεκουράζεται στην τρύπα ενός φύλλου