Ιεράς αναφέρεται σε κοπρίτες, ρεμάλια, κοπρόσκυλα και αρχιπούστηδες, στον γεμάτο αγάπη λόγο του

Αγάπη μόνο, σε εκκλησία στην Ρόδο.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρόβλημα δεν είναι με αυτό τον παπά. Τέτοιοι, υπάρχουν καμπόσοι ανάμεσά μας. Ευτυχώς, δεν αποτελούν τον κανόνα. Ευτυχώς, δεν είναι έτσι η κοινωνία μας. Υπάρχουν όμως αρκετοί.

Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι πως, ενώ ένας ιερέας θα έπρεπε να μετρά τα λόγια του, θα έπρεπε να φιλτράρει τις λέξεις του μία προς μία, μέχρι και το τελευταίο «σ», αντιθέτως, εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του και από το βήμα της εκκλησίας φανατίζει το χριστεπώνυμο πλήθος.

Δεν είναι ότι έχει άποψη και τη λέει με επιχειρήματα, για ένα φλέγον θέμα που απασχολεί ολόκληρο τον ελληνισμό, είναι οι χυδαιότητες που ξεστομίζει. Εκεί είναι το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου κηρύγματός του στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου, προχωρά σε χυδαίους χαρακτηρισμούς, ομοφοβικά σχόλια, ενώ παράλληλα υποκινεί τους πιστούς σε βία. Και όλα αυτά, στο όνομα του Θεού. 

Οι πιστοί παρακολουθούν το παραλήρημα χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση ενώ μάλιστα, όταν μια γυναίκα φωνάζει «η Μακεδονία είναι ελληνική», ο ιερέας την επιπλήττει λέγοντας της πως «δεν σε είδα σε κανένα συλλαλητήριο».

Επιπλέον, ο ιερέας χαρακτηρίζει τη Βουλή «απόπατο της Δημοκρατίας» και κάνει λόγο για τσίγκινα σωβρακάκια. 

Φυσικά, χώρο σε αυτό τον γεμάτο αγάπη λόγο βρίσκουν πάντα και τα ομοφοβικά σχόλια. Ο παπάς μίλησε για «πούστηδες που συζούν και παντρεύονται. Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Έτσι μας καταντήσανε. Εγώ απόψε δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από τη στεναχώρια μου».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ