Ο Γιάννης Αγγελή βγάζει live το μαυρόφιδο από την τρύπα... κυριολεκτικά

Στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε ο Γιάννης Αγγελή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι σαν σε ντοκιμαντέρ του Animal Planet.

 


Article featured image
Article featured image

Ναι μεν οι πλείστοι πανικοβαλλόμαστε -ή τουλάχιστον αναστατωνόμαστε- όταν διαπιστώσουμε πως στον χώρο που κινούμαστε ή και στο σπίτι μας υπάρχει κάποιο φίδι, ο δημοφιλής όμως Λεμεσιανός γητευτής φιδιών, Γιάννης Αγγελή, κάνει πάντα τα πράγματα να φαίνονται πολύ πιο εύκολα απ' ότι είναι.

Σε βίντεο που ανέβασε πριν λίγο στο Youtube, παρουσιάζει live την προσπάθειά του να βγάλει ένα φίδι (Coluber Jugularis) κυριολεκτικά από την τρύπα, στην περιοχή Αγίας Φύλας, στη Λεμεσό, με την προσπάθεια να στέφεται στο τέλος με απόλυτη επιτυχία! Αλίμονο...

Ως άριστος γνώστης του αντικειμένου που είναι και με τους πολύ λεπτούς χειρισμούς που πάντα τον διακρίνουν σε περιπτώσεις όπως αυτή, σε χρόνο ρεκόρ καταφέρνει να ηρεμίσει το φανερά τρομαγμένο φίδι...

Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο με τη διάσωση, αλλά και ένα βίντεο με τη διάσωση ενός μαυρόφιδου που πιάστηκε σε δίκτυα και έπαθε θερμοπληξία, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα The reptile jungle by yiannis angeli.

 

 

 

Κάντε εγγραφή στη σελίδα Yiannis Angeli, στο Youtube, αλλά και Like στη σελίδα The reptile jungle by yiannis angeli για να βλέπετε πρώτοι τις πραγματικές κινηματογραφικές αναρτήσεις του Αγγελή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ