Γιατί λέμε «θα πάρω ένα Chino» και όχι... «μια γρανίτα»;

Η απόλυτη επιτυχία ενός brand είναι να καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με μια ολόκληρη κατηγορία, την κατηγορία στην οποία ανήκει. Αν αυτό δεν είναι το απόλυτο success story, τότε τι είναι;

 


Article featured image
Article featured image

Πόσες φορές έχεις πει «θα κάνω Hoover», εννοώντας πως θα κάνεις χρήση της ηλεκτρικής σκούπας. Πόσες φορές είπες «έκανα Famozo», εννοώντας το καθαριστικό τζαμιών. Πόσες φορές μίλησες για Kleenex, εννοώντας τα χαρτομάντηλα, είπες για Mickey Mouse, αναφερόμενος σε ολόκληρη την κατηγορία των cartoons, απώθησες τα έντομα με… Aroxol και όχι με εντομοκτόνο, τάισες το παιδί με Farine Lactée και όχι με παιδική κρέμα, έψησες φαγητό σε Pyrex και όχι σε πυρίμαχο σκεύος, ζήτησες ένα Panadol για τον πονοκέφαλο και όχι… παυσίπονο και αντί να βάλεις μαλακτικό στο πλυντήριο για τα ρούχα έβαλες… Comfort;

Σχεδόν πάντα, θα μου πεις και θα σε καταλάβω απόλυτα. Το ίδιο ισχύει και με το Chino. Από τότε που ήρθε στην Κύπρο, και διανέμεται αδιάκοπα από την Laiko-Cosmos Trading Ltd εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια, άμα θες να πάρεις γρανίτα, σχεδόν πάντα και σχεδόν αβίαστα, λες «Θα πάρω ένα Chino». Αυτό κι αν είναι επιτυχία!

Success story

Το λανσάρισμα του Chino στην κυπριακή αγορά πραγματοποιήθηκε το 2002. Τότε, μάλιστα, ήταν το μοναδικό προϊόν στο είδος του. Το Chino γρήγορα αγαπήθηκε από τους καταναλωτές εξ ου και έχει γίνει η πιο αναγνωρίσιμη μάρκα γρανίτας στην Κύπρο. Αυτό φάνηκε και μέσα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν και οι καταναλωτές είχαν το Chino πολύ ψηλά στην συνείδησή τους ως την πιο ποιοτική μάρκα γρανίτας.

 

Ηγετική θέση στην αγορά

Το Chino κατέχει με διαφορά την ηγετική θέση στην αγορά της γρανίτας στην Κύπρο. Θα το βρεις σε όλες τις καλές αλυσίδες φούρνων, σε μεγάλα περίπτερα, ξενοδοχειακές μονάδες, beach bars κ.α.

Περί ορέξεως

Είναι διαθέσιμο σε 6 δροσιστικές γεύσεις:

Mango / Μάνγκο

Strawberry / Φράουλα

Exotic

Berries / Μούρα

Coffee / Καφέ

Chocolate / Σοκολάτα

 

Ακολούθησε τη δροσιά του

Καλοκαιρινοί διαγωνισμοί με πολλά δώρα στην επίσημη σελίδα του Chino στο Facebook www.facebook.com/chinocy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ