Πατσαλίδης, Αριστοτέλους και Ευρυπίδου αποδέχτηκαν την πρόταση του ΣΙΓΜΑ

Δανειζόμενοι το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν και παραφράζοντάς το λιγάκι, θα λέγαμε το εξής: Στη CITY δεν κάνουμε clickbait άρθρα, αν όμως κάναμε θα ήταν ίσως τα καλύτερα clickbait άρθρα στο διαδίκτυο. Καλή ώρα όπως στην προκειμένη περίπτωση.

 


Article featured image
Article featured image

Εντάξει, υπερβάλλουμε λιγάκι. Σίγουρα είναι πολλοί που έχουν εντρυφήσει στο άθλημα, τόσο που το έχουν αναγάγει σε επιστήμη

Επειδή, όμως, δεν είναι τα clickbait άρθρα το θέμα μας και επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, σε κάποιες περιπτώσεις, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ξέρουμε πως δεν θα μας παρεξηγήσετε για τον «δόλιο» τρόπο με τον οποίο σας φέραμε μέσα στο άρθρο.

Και για να περάσουμε στο παρασύνθημα, ή στην ουσία αν προτιμάτε, μάθε παρακάτω τι είδους πρόταση ήταν αυτή και γιατί οι τρεις γνωστοί παρουσιαστές αποδέχτηκαν αμέσως. Τι ήταν αυτό που μπορεί να ένωσε τους Λούη Πατσαλίδη, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Χριστιάνα Αρτεμίου;

Η απάντηση στο βίντεο:

 



Το βράδυ του Σαββάτου, 9 Ιουνίου, όλοι λοιπόν θα γίνουμε μία αγκαλιά, για χάρη του «Telethon - Παραδοσιακή Αγκαλιά», το οποίο θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, στις 21:15.

Την εκπομπή θα παρουσιάσουν ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Άντρη Καραντώνη ενώ μαζί τους θα έχουν και αρκετούς επώνυμους Κύπριους.

Κάποιοι εξ αυτών, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στο πλατό, αντιλαμβανόμενοι τη σημαντικότητα της προσπάθειας, κι αυτό είναι προς τιμή τους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από σχετικά βίντεο που θα προβληθούν το βράδυ του Σαββάτου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ