Πέρσι είχαμε τη μανία με το fidget spinner, φέτος έχουμε αυτό

Είναι γλοιώδες, είναι αηδιαστικό και δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Το λέει άλλωστε και το όνομά του «slime», που στα ελληνικά σημαίνει γλίτσα. Και αυτό ακριβώς είναι, μία χρωματιστή γλίτσα, κάπως φαντεζί, με την οποία έχουν φάει κόλλημα τα μικρά παιδιά φέτος το καλοκαίρι. 

Τι κάνει; Απολύτως τίποτα. Είναι μία άμορφη μάζα την οποία πλάθεις όπως θέλεις εσύ –κάτι σαν το ζυμάρι- την τραβάς, την τεντώνεις, της ανοίγεις τρύπες, τη ρίχνεις πάνω στο τραπέζι ή στον τοίχο και κολλάει και μετά την ξεκολλάς και τούμπαλιν. 

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε ότι όχι μόνο είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι ανάμεσα στις πιο νεαρές ηλικίες, αλλά υπάρχουν και πολλές συνταγές για το πώς να φτιάξεις το δικό σου slime, το σπιτικό, όχι τα έτοιμα της αγοράς. 

 



Αφού ξεπεράσαμε το fidget spinner που πέρσι έγινε η αιτία να χυθούν τόνοι μελάνι για το πώς προέκυψε, αν είναι εθιστικό, αν είναι επιβλαβές κ.ο.κ, ενώ όπου πήγαινες έβλεπες ένα περιστρεφόμενο αντικείμενο στα χέρια κάποιου παιδιού, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε συνεχή ναυτία, φέτος βρήκαμε αυτό. 

Αν έχετε μικρά παιδιά και ακόμη δεν το έχουν ανακαλύψει –πράγμα λίγο απίθανο- ετοιμαστείτε γιατί σύντομα θα ζήσετε κι εσείς το δικό σας γλοιώδες καλοκαίρι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ