Η επετειακή συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ θύμιζε κάτι από τα παλιά

Εκτός από το μαλλί του Πλιάτσικα και την απουσία του Μάνου Ξυδούς.

 


Article featured image
Article featured image

Τις δόξες περασμένων ετών θύμιζε η επετειακή συναυλία που έδωσαν οι Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ προ ημερών για τα 30 χρόνια παρουσίας τους στα μουσικά δρώμενα.

Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας συναντήθηκαν μαζί στη σκηνή μετά από χρόνια και ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ, με όλους τους φίλους τους συγκροτήματος, που ήταν πολλοί, να βρίσκονται εκεί για να τους τιμήσουν και να τραγουδήσουν μαζί τους.

Το συγκρότημα των εφηβικών μας χρόνων εμφανίστηκε μετά από χρόνια στη σκηνή, για μία τελευταία συναυλία χωρίς τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς.

 



Οι Πυξ Λαξ είχαν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα, των δύο βασικών τραγουδιστών του συγκροτήματος.

 

Πέραν όμως του συγκινησιακού κλίματος, εντύπωση προκάλεσε και το νέο λουκ του Φίλιππου Πλιάτσικα ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή με κοντό μαλλί, χωρίς τη μακριά κόμη που μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια.

pix_lax_6

Οι Πυξ Λαξ, παρέμειναν στη σκηνή για 2,5 ώρες αφού κανείς δεν ήθελε να τελειώσει η συναυλία, ενώ δεν δίστασαν να κάνουν και δύο ανκόρ.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιο σκηνικό θα επαναληφθεί και την Κύπρο, με το συγκρότημα να έχει προγραμματισμένη ακόμη μία επετειακή συναυλία για τα 30χρονά τους, στο Τσίρειο Στάδιο, στις 28 Ιουλίου.

 

Δείτε σχετικά εδώ: 10+1 πράγματα που ίσως θέλεις να γνωρίζεις για τη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ

 


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ