Την Κυριακή 22 Ιουλίου συντονιζόμαστε όλοι ΣΙΓΜΑ

Στις 21:15 παρακολουθούμε την πιο μεγάλη και φαντασμαγορική γιορτή της μουσικής στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Χιλιάδες κόσμου με παλμό και κέφι αποθέωσαν τους 22 καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή των SUPER MUSIC AWARDS with Pringles.

Τη βραδιά απογείωσαν ανάμεσα σε άλλους ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο STAN, o Xρήστος Δάντης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ευριδίκη, η Demy, oι ΚΙΝGS, η Αμαρυλλίς, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου ενώ εξίσου ιδιαίτερη ήταν η παρουσία στη σκηνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 



Στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν με δύο βραβεία o καθένας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που απέσπασε και το «Single της Χρονιάς», η βασίλισσά της ποπ Ελένη Φουρέιρα, η οποία απέσπασε και το τιμητικό «Super Inspiration Award», και οι Μέλισσες.

 



Τα δύο σημαντικά επετειακά βραβεία «Δημοφιλέστερη Γυναίκα 20ετίας Super» και «Δημοφιλέστερου Άντρα 20ετίας Super», δόθηκαν στους Νατάσα Θεοδωρίδου και Μιχάλη Χατζηγιάννη αντίστοιχα.

Παρουσιαστής της φετινής τελετής απονομής των SUPER MUSIC AWARDS ήταν ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μουσικών Βραβείων ήταν ο διευθυντής του SUPER FM Ζήνωνας Ζιντίλης ενώ την Καλλιτεχνική Επιμέλεια των εμφανίσεων είχε ο Χάρης Σάββα.

 



Οι Μέλισσες έριξαν την αυλαία του θεσμού με ένα closing party ερμηνεύοντας ζωντανά τις σούπερ επιτυχίες τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ