Ένα test αυτοαξιολόγησης για να μάθεις τα δυνατά (και τα αδύναμα) σημεία σου

Δημιουργώντας λογαριασμό στην πλατφόρμα του «Youth Empowered» μπορείς να έχεις πρόσβαση στο gamified test αυτοαξιολόγησης της Owiwi και να ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία!

 


Article featured image
Article featured image

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λεμεσό το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Youth Empowered» της Α/φοί Λανίτη και της Coca-Cola.

Εκτός από το πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και διαδραστικών workshops που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι νέους ηλικίας 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, στο πλαίσιο του «Youth Empowered» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο και η καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα e-learning του.

Συμμετέχοντας δωρεάν στο www.youthempoweredhub.com.cy, οι νέοι, αποκτούν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα διαδραστικών εργαλείων, όπου, με τη  μορφή e-learning, μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους, να δικτυωθούν με στελέχη της αγοράς, αλλά και να εντοπίσουν τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους, λαμβάνοντας μέρος σε ένα σύγχρονο τεστ αυτοαξιολόγησης.

 

Μπες στο www.youthempoweredhub.com.cy και κάνε το test αυτοαξιολόγησης για να μάθεις τα δυνατά (και τα αδύνατα) σημεία σου.

 



Ο στόχος του «Youth Empowered» με ορίζοντα το 2020

Εκατοντάδες νέοι και νέες από ολόκληρη την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με σημαντικά στελέχη της αγοράς και να βελτιώσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες, διεκδικώντας θέσεις εργασίας, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Youth Empowered» της Α/φοί Λανίτη και της Coca-Cola.

Το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην Κύπρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Λεμεσό, μεταξύ 5-7 Ιουνίου, προσφέροντας σε νέους ηλικίας 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά workshops. Δεκαπέντε εταιρείες και οργανισμοί όπως CIM, Microsoft, EY, Delema/ΜcCANN, CYTA, ΑΝΤ1, ΙΝBusiness, Cyprus Marketing Youth Society, ergodotisi.com, ΑΚΤΗ, Grantexperts, Compass4U και Gloria Jeans, ένωσαν εθελοντικά τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα δυναμικό και αποτελεσματικό δίκτυο γνώσης και δικτύωσης.

Στόχος του «Youth Empowered» της Α/φοί Λανίτη και της Coca-Cola είναι μέχρι το 2020, να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια 3.000 νέοι, πετυχαίνοντας μια θετική αλλαγή στη ζωή τους.

 

Διάβασε επίσης: Τρία στελέχη επιχειρήσεων εξηγούν γιατί το «Youth Empowered» είναι ξεχωριστό, αλλά και πώς επωφελούνται οι νέοι από το καινοτόμο Πρόγραμμα της Α/φοί Λανίτη και της Coca-Cola


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ