Η αγαπημένη σοκολάτα των Κύπριων ταξιδευτών επιστρέφει όπως την ξέραμε

Κάποια πράγματα απλώς δεν τα πειράζεις.


Καλές οι καινοτομίες και οι αλλαγές, αλλά είναι και κάποιες φορές που πρέπει να ξέρεις ότι μερικά πράγματα, απλώς δεν τα αγγίζεις. Όπως για παράδειγμα την αγαπημένη σοκολάτα Toblerone, η οποία εδώ και χρόνια αποτελεί κλασσική αξία και αγαπημένη αγορά των Κυπρίων ταξιδευτών όταν επιστρέφουν από ταξίδι, για να μοιράσουν σε φίλους και συγγενείς.

Όταν πριν δύο χρόνια η παρασκευαστές της ελβετικής σοκολάτας Toblerone, ανακοίνωναν ότι θα αλλάξουν τη μορφή της σοκολάτας, αραιώνοντας στην ουσίας το κενό μεταξύ των τρίγωνων κομματιών της, για μείωση του βάρους και οικονομία, οι απανταχού λάτρεις της σοκολάτας ξέσπασαν, κατηγορώντας την εταιρεία για ασυνέπεια και για λάθος απόφαση.

Παρόλα αυτά, αγνοώντας τα αρνητικά σχόλια, η εταιρεία προχώρησε στην αλλαγή μόνο που δύο χρόνια αργότερα κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει. Έτσι, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την κατάργηση της νεότερης εκδοχής, και την επιστροφή της κλασσικής σοκολάτας όπως τη γνωρίζαμε.

Η παρασκευάστρια εταιρεία Mondelez International, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι το νέο σχήμα δεν αποτελούσε την «τέλεια μακροπρόθεσμη απάντηση» για τους πελάτες της.

Τώρα σχεδιάζει να αυξήσει το σημερινό της μέγεθος -από συσκευασία των 150 γραμμαρίων σε συσκευασία των 200--και να επαναφέρει το κλασικό της σχήμα. Όταν η σοκολάτα κυκλοφόρησε με την νέα της μορφή, η παρασκευάστρια εταιρεία το απέδωσε στην αύξηση του κόστους των συστατικών της και επισήμανε ότι θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στο να αλλάξει την εμφάνισή της ή να αυξήσει την τιμή πώλησής της.


Σχετικα

Έρχονται οι δημιουργοί του «La Casa de Papel» στην Κύπρο;

Από το 2021 θα έχουμε την ίδια ώρα χειμώνα – καλοκαίρι

Πού στη Λευκωσία ανοίγει νέο κατάστημα Caffè Nero;

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να δεις τι συμβαίνει στη Νεκρή Ζώνη μέσω εικονικής πραγματικότητας;

Γιατί γέμισε σκουπίδια ολόκληρη η Κύπρος;

Μηνύουν Facebook και Youtube γιατί άφησαν να κυκλοφορεί για ώρες το βίντεο από την επίθεση στη Ν. Ζηλανδία