Μόλις 104 καταγγελίες από την τροχαία Λεμεσού μέσα σε έξι ώρες

Αυτό θα πει «καλή ψαριά»!

 


Article featured image
Article featured image

104 οδηγούς κατήγγειλε χθες βράδυ η τροχαία Λεμεσού στη διάρκεια εκστρατείας που πραγματοποιήθηκε από τις έξι χθες το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα στα πλαίσια πρόληψης των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων. 

Οι οδηγοί καταγγέλθηκαν  για διάφορα  τροχαία αδικήματα, ενώ δύο αυτοκίνητα, επτά μοτοσικλέτες και πέντε μοτοποδήλατα κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, από τους ελέγχους που έγιναν σε διάφορα σημεία της Λεμεσού, καταγγέλθηκαν 104 οδηγοί, εκ των οποίων οι 28 αφορούσαν χειριστές μοτοσικλέτας και μοτοποδηλάτου. 

Από τους 28 μοτοσικλετιστές που καταγγέλθηκαν τα πλείστα αδικήματα, αφορούσαν  την οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού και ασφάλεια,  χωρίς τη χρήση  κράνους ασφαλείας και άλλα αδικήματα. 

Δύο ανήλικοι ηλικίας 15 ετών εντοπίστηκαν να οδηγούν μοτοσικλέτα χωρίς άδεια και ασφάλεια.  Οι νεαροί οδηγήθηκαν στην τροχαία όπου ενημερώθηκαν σχετικά οι οικείου τους και τους παρέλαβαν.

Σε ό,τι αφορά τους οδηγούς αυτοκινήτων,  ένας οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, δύο υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ οι υπόλοιποι καταγγέλθηκαν για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. 

 

 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ