Κυπριακή παραλία ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου

Δεν το λέμε εμείς, το CNN Travel το λέει.

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: Nissi Beach 1966

 

Και αυτό από μόνο του είναι αρκετά μεγάλη διάκριση και αναγνώριση. Ο λόγος για την παραλία του Nissi Beach στην Αγία Νάπα, η οποία σύμφωνα με τη διεθνή ταξιδιωτική ιστοσελίδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες παραλίες διεθνώς.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας, αναφέρεται ότι «το CNN Travel αναδεικνύει κάθε εβδομάδα τις κορυφαίες παραλίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Για το μήνα Iούλιο το Nissi Beach συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες επιλογές του CNN Travel και αποτελεί την πρόταση του για μία από τις εβδομάδες του μήνα».

Αποτέλεσμα εικόνας για nissi beach

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος εξέφρασε «ικανοποίηση για την τιμητική διάκριση που πήρε από το CNN η παραλία μας Nissi Beach. Η διάκριση αυτή έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη γνωστοποίηση από το TripAdvisor ότι οι παραλίες της Αγίας Νάπας Κόννος και Μακρόνησος βρίσκονται μέσα στις 25 κορυφαίες επιλογές των ευρωπαίων ταξιδιωτών».

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο «αυτές οι επιτυχίες για τις παραλίες μας δεν ήρθαν τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα μιας σκληρής προσπάθειας όλων των παραγόντων του τουρισμού της Αγίας Νάπας που έχουν μοναδικό σκοπό την σταδιακή τουριστική αναβάθμιση της περιοχής μας».

Σημειώνεται ότι η παραλία Nissi beach της Αγίας Νάπας φιγουράρει στην τρίτη θέση για τον μήνα Ιούλιο του 2018, μετά από παραλίες της Καλιφόρνιας και της Ιταλίας ενώ ακολουθούν παραλίες της Νοτίου Αφρικής και της Γερμανίας. 

 Δείτε επίσης: Κάπως έτσι ήταν το Nissi Beach το 1977 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ