Ποιοι είναι οι 6 Κύπριοι του «Σκάσε και Κολύμπα»

Η πρώτη κυπριακή ομάδα του καλοκαιριού παιχνιδιού «Σκάσε και Κολύμπα» κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ, στις 24/7, στις 19:00.

 


Article featured image
Article featured image

Βρεθήκαμε στη θαλασσινή «αρένα» στον Άγιο Κοσμά και σας συστήνουμε τους παίκτες.

 

Νάταλι Κάτερ

Η γνωστή χορεύτρια, εκτός από το ταλέντο της, απασχόλησε τα Μέσα για τις σχέσεις της με γνωστές προσωπικότητες όπως ο Δώρος Παναγίδης, ο Κώστας Σόμμερ, αλλά και ο ράπερ Μπο με τον οποίο φημολογείται ότι διατηρεί σχέση.

 

 

Ελένη Ευρυπίδου

Personal trainer και kick boxer. Μετά το τέλος των γυρισμάτων του παιχνιδιού πήγε στις Σπέτσες για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Ακολουθήστε την στο Instagram.

 

 

Χάρης Χαραλάμπους

Οι φίλοι του και όχι μόνο τον φωνάζουν Βόα, από τον καιρό του σχολείου. Ο ιδιοκτήτης και δάσκαλος σχολής εκμάθησης πολεμικών τεχνών, φημολογείται πως είναι τολμηρός, δυναμικός και λίγο περισσότερο εκρηκτικός από ό,τι πρέπει.

 

 

Θεραπής Κωνσταντίνου

Η ψυχή της ομάδας. Ένας δυναμικός… μπαρμπέρης, που ξέρει από στρατηγική και γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη της επίθεσης. Άλλωστε, υπήρξε λοκατζής.

 

 

Γιώργος Μήττας

Είναι επιχειρηματίας και λάτρης των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αποτελεί την ήρεμη δύναμη για την κυπριακή ομάδα. Διακριτικός, σιωπηλός αλλά ετοιμοπόλεμος.

 

 

Μιχαέλα Θεοδώρου

Η Μιχαέλα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, δύο φορές μάλιστα, στο The Voice. Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και… χαμογελάει διαρκώς.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ