Είδε τα δίδυμα κορίτσια του σε τηλεοπτικό πλάνο με διασωθέντες, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Αναγνώρισε τις δίδυμες κόρες του σε τηλεοπτικό πλάνο με διασωθέντες και τώρα τις αναζητά

Τις εννιάχρονες δίδυμες κόρες του αναγνώρισε ο πατέρας τους σε τηλεοπτικό πλάνο μεταξύ των διασωθέντων από πλωτό μέσο, στο λιμάνι της Ραφήνας που τραβήχθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Παρόλα αυτά κανένα στοιχείο δεν υπάρχει έκτοτε για την τύχη τους.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η αναζήτηση των εννιάχρονων δίδυμων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιππόπουλου, που παραμένουν αγνοούμενα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους από το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Γιάννης Φιλιόπουλος πατέρας των αγνοούμενων κοριτσιών αναγνώρισε τα παιδιά του σε πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, την ώρα που βρίσκονταν σε ένα από τα πρώτα πλωτά μέσα που παρέλαβαν διασωθέντες.

Για τος γονείς του δεν υπάρχει κανένα νέο, ωστόσο, αναγνώρισε τα παιδιά του. Απευθύνθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό που του έδωσε την επίμαχη εικόνα και από εκεί και μετά έχει αρχίσει ένα μαραθώνιο αναζήτησης με αυτό το δεδομένο. Όπως είπε, από το Λιμενικό του απάντησαν ότι τα παιδιά του δεν έχουν καταγραφεί μεταξύ των διασωθέντων που σώθηκαν από πλωτά μέσα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει συμβεί λόγω του πανικού των πρώτων ωρών και πάνω στη βιασύνη να ξαναφύγουν τα πλωτά για τη διάσωση κι άλλων εγκλωβισμένων στις παραλίες.

Η οικογένεια Φιλιππόπουλου απευθύνει έκκληση προς όλους που τυχόν έχουν ένα στοιχείο για την τύχη των παιδιών του να απευθυνθούν στις αρχές: Στο 110 στην Αστυνομία, στο 199 της Πυροσβεστικής και στο 108 στο Λιμενικό Σώμα.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση από διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για τον εντοπισμό των παιδιών και όπως επισήμανε πριν από λίγο ο διασώστης κ.Ανδριόπουλος κάθε στοιχείο, ακόμη και η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να φανεί πολύτιμη για να βρεθούν τα παιδιά. Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνουν η οικογένεια και οι διασώστες στους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο πλωτό μέσο με τα παιδιά και διασώθηκαν.

 

 

76 νεκροί, 187 τραυματίες και απροσδιόριστος ο αριθμός των αγνοουμένων

Οι πυρκαγιές στην Κινέτα και την Καλλιτεχνούπολη παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη για τρίτη ημέρα. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, η φωτιά έχει πλέον δύο μέτωπα, το ένα προς τους Αγίους Θεοδώρους και το άλλο προς Αλεποχώρι. Σημειώνεται ότι χθες εκκενώθηκαν με προτροπή των τοπικών Αρχών, τρεις οικισμοί στο Λουτράκι (Λεοντάρι, Νέα Πολιτεία και Κατσιβίρι), καθώς και κατασκήνωση στο Αλεποχώρι.

Όπως αναφέρουν ελλαδικά Μέσα, εθελοντές και διασώστες ψάχνουν ακατάπαυστα για νεκρούς, τραυματίες και άτομα που αγνοούνται, μπαίνοντας σε κάθε καμένο σπίτι, ενώ δύτες επιχειρούν και στο βυθό της θάλασσας, καθώς ουκ ολίγοι έπεσαν στην θάλασσα για να σωθούν.

Ήδη, οι πρώτες προμήθειες σε φάρμακα, τρόφιμα και ρουχισμό έχουν φθάσει στην Ελλάδα από την Κύπρο και άλλες χώρες, ενώ η επόμενη μέρα έχει αποκαλύψει το ανυπολόγιστο μέγεθος της καταστροφής, που εξακολουθεί να συνεχίζεται.

 

 

Κατάρρευση υδροηλεκτρικού φράγματος στο ΛΑΟΣ σκότωσε 19 άτομα ενώ αγνοούνται εκατοντάδες άλλοι

Εκατοντάδες άνθρωποι στο νότιο Λάος αγνοούνται μετά την κατάρρευση του φράγματος, που προκάλεσε τεράστιες πλημμύρες που κατάπιαν χωριά, ενώ ήδη 19 κάτοικοι έχουν ανασυρθεί νεκροί και εκατοντάδες αγνοούνται.

Ο Μπουνχόμ Φομασάν, κυβερνήτης της απομακρυσμένης επαρχίας Αταπό, στο νοτιοανατολικό τμήμα του Λάος, όπου κατέρρευσε το φράγμα, γνωστοποίησε ότι 19 άνθρωποι «βρέθηκαν νεκροί» και πάνω 3.000 «πρέπει να διασωθούν», ενώ 2.851 διασώθηκαν ήδη, κατά δηλώσεις του που δημοσίευσε η εφημερίδα Vientiane Times.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ