Φέρνουν έφηβες από τη Βρετανία στην Κύπρο για να πουλούν laughing gas

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τρίτη 3 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.





Στρατολογούν έφηβες από τη Βρετανία για να πουλούν πιο εύκολα το ναρκωτικό laughing gas

Μεγάλες διαστάσεις εξακολουθεί να λαμβάνει το ζήτημα της παράνομης πώλησης του ναρκωτικού laughing gas στην Ευρώπη, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, με νέα δεδομένα να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά η Daily Mail προσθέτει νέα στοιχεία στην υπόθεση του παράνομου αυτού κυκλώματος, αποκαλύπτοντας ότι βρετανική εταιρεία προσλαμβάνει κορίτσια στην εφηβεία για να πουλούν το θανατηφόρο ναρκωτικό  «hippy crack» σε νησιά της Μεσογείου, μέσα στα οποία και η Αγία Νάπα.

 



Το εν λόγω ναρκωτικό μάλιστα ευθύνεται για το θάνατο οκτώ ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο τον τελευταίο χρόνο. Η εν λόγω εταιρεία με έδρα το Lancashire προσελκύει εκατοντάδες νέους στη Μεγάλη Βρετανία για να πουλήσουν το ναρκωτικά στην Αγία Νάπα και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς, με την υπόσχεση ότι θα εργοδοτηθούν σε διαφημιστική εταιρεία στην οποία «θα περάσουν την περισσότερη ώρα της δουλειά τους γελώντας (laughing)». Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sigmalive, οι «εργοδοτούμενοι» είναι γύρω στα 16 και πληρώνονται από 20 έως 80 ευρώ.

 

 

Αποφάσεις για το Συνεργατισμό… με το πιστόλι στον κρόταφο 

Αφού πέρασαν οι εκλογές, αφού αλλάξαμε υπουργικό και ξαναδιογκώσαμε τον δημόσιο τομέα και αφού γλυτώσαμε και τη διοργάνωση της Eurovision, κάναμε focus στο προβλήματα του Συνεργατισμού. Μόνο που ήταν αργά και σήμερα τρέχουμε να προλάβουμε το κακό –το οποίο στα μάτια του κόσμου ήδη έχει ξεκινήσει- με την κατάρρευση και δεύτερης τράπεζας που θα παρασύρει την οικονομία του τόπου στα τάρταρα.

Ο χρόνος πιέζει με τη βουλή και την κυβέρνηση ωστόσο να προχωράνε με βήμα αργό. Σήμερα, στις 8.15 το πρωί θα συνέλθει το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο για αύριο για να συζητήσει το Σχέδιο Εστία για αντιμετώπιση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων και στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αλλά και τη σύσταση φορέα Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων βρίσκονται στην ατζέντα της έκτακτης συνεδρίασης, ούτως ώστε να προλάβουν να οδηγηθούν την Παρασκευή ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τα νομοσχέδια για τη βελτίωση του πλαισίου διαχείρισης των ΜΕΔ, ώστε να εγκριθούν ως πακέτο μαζί με το σχέδιο παροχής εγγυήσεων για μελλοντικές απώλειες της Ελληνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταφοράς του «καλού χαρτοφυλακίου» του Συνεργατισμού στην Ελληνική.

 

 

Το Βέλγιο έπαιξε μπάλα και ανέτρεψε τα δεδομένα 

Κι εκεί που νομίζεις ότι τα είδες όλα και το παιχνίδι έχει λήξει, έρχεται το Βέλγιο και σου ανατρέπει τα δεδομένα. Αυτό, τουλάχιστον, έγινε στον χθεσινό αγώνα μεταξύ Ιαπωνίας και Βελγίου, με τους πρώτους να προηγούνται 2 – 0 στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώντας την πρόκριση στους 8 δεδομένη. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο στο ποδόσφαιρο. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Βελγίου κάνει επική ανατροπή βάζοντας 3 γκολ και κερδίζοντας την πρόκριση στου 8, χωρίς κανείς να το περιμένει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ