Άκου να δεις τώρα πώς θα υποδεχτούν οι Λονδρέζοι τον Τραμπ

Επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σαν «ένα οργισμένο μωρό με ευαίσθητο εγωισμό και μικρά χεράκια», κάποιοι σκέφτηκαν να γαργαλήσουν τα κόμπλεξ κατασκευάζοντας ένα τεράστιο μπαλόνι με τη μορφή του.

 


Το μπαλόνι αυτό θα είναι γεμάτο με ήλιον και θα πετάξει πάνω από τον λονδρέζικο ουρανό κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Τερέζα Μέη με τον πλανητάρχη.

«Ο Τραμπ πραγματικά φαίνεται να σιχαίνεται όταν τον κοροϊδεύουν. Οπότε όταν επισκεφθεί τη χώρα την Παρασκευή θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζει πως όλη η Βρετανία τον περιφρονεί και γελά εις βάρος του», επισημαίνει ο εμπνευστής της ιδέας Λίο Μάρεϊ.

 

 

 

Ο Τραμπ πρόκειται να συναντηθεί με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι την Παρασκευή 13 Ιουλίου στην Ντάουνινγκ Στριτ. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα συναντηθεί επίσης με τη βασίλισσα Ελισάβετ, μια συνάντηση που πέραν του ότι μάλλον θα χαρίσει τρομερές φωτογραφίες, επιπλέον έχει εγείρει πολλές αντιδράσεις.

 

Έπειτα από εκστρατεία συγκεντρώθηκαν 18.000 λίρες (20.300 ευρώ) για το εφιαλτικό αυτό ζέππελιν, ενώ ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν έδωσε ήδη άδεια για να πετάει το μπαλόνι πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα επί δύο ώρες την ημέρα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει αίτηση με την οποία ζητούσαν να δοθεί άδεια στο μπαλόνι. Ωστόσο, για να απογειωθεί τελικά θα χρειαστεί και μια άδεια από την πολιτική αεροπορία της Βρετανίας, αλλά και από την αστυνομία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ