100.000 ευρώ και 8.000 άτομα στην εκδήλωση #StandByGreece

StandbyGreece, συνεχίζονται οι εισφορές.

 


Article featured image
Article featured image

Περισσότερα από 100.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τις απευθείας εισφορές εχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας #StandByGreece, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Περίπου 8.000 άτομα παρευρέθηκαν στη συναυλία, αριθμός πρωτοφανής, για μια εκδήλωση που διοργανώθηκε σε μόλις 5 ημέρες.

Η ανταπόκριση των Κυπρίων σε αυτήν την πρωτοβουλία ήταν συγκινητική. Τόσο στηρίζοντας το event, όσο και προσφέροντας την εθελοντική τους εργασία για την πραγματοποίηση αυτού, το μήνυμα ήταν αισιόδοξο και γεμάτο ελπίδα.

Κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθωνίου που διοργάνωσε και συντόνισε το ΡΙΚ, από το πρωί της Τρίτης έως και αργά το βράδυ, εστάλη αυξημένος αριθμός sms από ακροατές ενώ εταιρείες εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεισφέρουν ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Cyfield, μέσω του γραφείου της στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αναλάβει την εκπόνηση αρχιτεκτονικών σχεδίων, στατικών μελετών και την έκδοση όσων  αδειών χρειάζεται αναλαμβάνοντας και το ανάλογο κόστος. Επίσης η εταιρία Peletico προσέφερε οικοδομικά υλικά αξίας 2000 ευρώ από τον Όμιλο Εταιρειών της μέσω του υποκαταστήματος στην Αθήνα.

Αντίστοιχες προσφορές έγιναν και από άλλες εταιρείες. Όσες εταιρείες επιθυμούν να συνεισφέρουν ή να ανακοινώσουν την εισφορά τους, μπορούν να στείλουν email στο donations@digitaltree.com.cy

 

Ο έρανος συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 03 Αυγούστου με εισφορές στα υποκαταστήματα των Τραπεζών Ελληνικής και Κύπρου σε όλη την Κύπρο αλλά και με αποστολή sms.

 

SMS:

HOPE στο 5533 (Χρέωση € 1,02 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

HOPE στο 7733 (Χρέωση € 4,07 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

 

Οι λογαριασμοί για εισφορές στις δύο τράπεζες είναι οι ακόλουθοι:

Bank Of Cyprus

Hope For Children- Stand By Greece

Αρ. Λογαριασμού: 357029595483

 

Hellenic Bank

HFC "HOPE FOR CHILDREN"

Αρ, Λογ.:105-10-837690-01

 

Όλα τα #StandbyGreece έσοδα, θα διατεθούν στον οργανισμό Hope for Children, με σκοπό την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές στην Ανατολική Αττική.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ