Δύο εκδηλώσεις για να απολαύσεις το μαγευτικό φαινόμενο των Περσείδων

Απόψε, Κυριακή 12 Αυγούστου, το φαινόμενο θα βρίσκεται στην κορύφωσή του.

 


Δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντικός ή ονειροπόλος για να απολαύσεις το μοναδικό φαινόμενο των Περσείδων που ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου, θα κορυφωθεί απόψε και θα συνεχίσει έως και τις 24 Αυγούστου.

Η εντυπωσιακή αυγουστιάτικη βροχή διαττόντων αστέρων, θα γίνει πιο έντονη από απόψε 23:00 το βράδυ και θα συνεχίσει με την ίδια ένταση έως και το πρωί της Δευτέρας 13 Αυγούστου.

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι ήδη σκέφτεσαι σε πιο σημείο θα πας απόψε για να δεις το φαινόμενο σε όλο του μεγαλείο, θα σε διευκολύνουμε προτείνοντας σου δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν απόψε, ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.

Η μία αποτελεί σταθερή αξία, αφού είναι το hot spot για παρατήρηση των Περσείδων και είναι η εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κυπερούντα και η άλλη εκδήλωση θα γίνει στο Βοτανικό Κήπο Τροόδους και διοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας.

Αν θέλεις –που θα θέλεις- να μάθεις πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις δύο αυτές εκδηλώσεις μπες στο TIME OUT CYPRUS και κανόνισε, το πρόγραμμά σου.


Σχετικα

Κάποιοι έστησαν σκηνικό σφαγής ζώων στη Λήδρας [και στα ηχεία έπαιζαν κραυγές]

Η στιγμή που αθλήτρια καταρρέει μόλις περνά τη γραμμή του τερματισμού

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα «μετά το σινεμά» στην Κύπρο

Ο ξυπόλυτος μαραθωνοδρόμος της Λεμεσού με την μακεδονική πανοπλία και την ελληνική σημαία

Σήμερα θυμόμαστε τα θύματα δουλεμπορίου

Βίντεο από τη χιονόπτωση στο Τρόοδος που ξεκίνησε πριν από λίγο