Έγινε διάσημος χάρη στις κλανιές του που βιντεοσκοπούσε για έξι μήνες

«Μίλησε» σε μια γλώσσα που καταλαβαίνουν όλοι, οπότε λάμβανε μηνύματα συμπαράστασης από Ολλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά από Αμερική, με κόσμο που έλεγε ότι ο -έχει τη χάρη αλλά και το όνομα πλέον- Paul Flart τούς έφτιαχνε τη μέρα.

 


Article featured image
Article featured image

Το νέο viral αστέρι του Διαδικτύου είναι ένας (πρώην) σεκιουριτάς σε νοσοκομείο της Φλόριντα, ο οποίος πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες καταγράφοντας δημοσίως τις ηχητικά τέλειες κλανιές του και δημοσιεύοντάς τις στο Instagram.

Τώρα, ο 31χρονος Paul Flart, ο άνθρωπος, ο θρύλος, αφού απολύθηκε τελικά από το νοσοκομείο που δούλευε και το οποίο χρησιμοποιούσε για την τέχνη του, είναι έτοιμος να μετατρέψει την επιτυχία του σε ένα κερδοφόρο brand.

Το πρώτο του όνομα είναι Doug (αρνήθηκε να δώσει στο VICE το επώνυμό του), αλλά ο αυτός ο τύπος που μοιάζει στον Kevin James, με τον αριθμό των 45.000 ακολούθων στο Instagram, είναι γνωστός ως Paul Flart. Την Τετάρτη, μια συλλογή βίντεο από τις πιο αξιομνημόνευτες κλανιές του κέρδισε εκατοντάδες χιλιάδες views. Τώρα έχει οπαδούς από όλο τον κόσμο. «Εκπέμπει σε όλες τις γλώσσες. Δεν υπάρχει απαραίτητη μετάφραση, είναι απλώς αστείο», δήλωσε τηλεφωνικά στο VICE.

 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Flart μετακόμισε στη Φλόριντα από το Νιου Τζέρσεϊ, για να βοηθήσει τη μητέρα του, αφότου πέθανε ο πατέρας του. Παρατήρησε ότι υπήρχαν πολλές κενές θέσεις εργασίες στον κλάδο των security και έτσι αποφάσισε να πάρει τη σχετικά άδεια άσκησης επαγγέλματος. Δεν άργησε να βρει δουλειά σε ένα νοσοκομείο της περιοχής. Μάλιστα, λέει ότι η αστείρευτη προσωπικότητά του άρεσε στη διοίκηση του νοσοκομείου, τόσο ώστε ήθελαν να τον τοποθετήσουν στο πρώτο σημείο επαφής με τους επισκέπτες. «Πάντα κάνω τους ανθρώπους να γελάνε», είπε. Μεταφέρθηκε, λοιπόν, στη ρεσεψιόν, όπου υπήρχαν πολλές «νεκρές» ώρες μεταξύ των ωρών αιχμής.

Κατά τη διάρκεια μιας βάρδιας, ο Flart είχε μια επιφοίτηση. «Το λόμπι έχει πραγματικά καλή ακουστική και, φυσικά, όλοι μας αεριζόμαστε. Μια μέρα αερίστηκα και ο ήχος από αυτήν ήταν τρομερός, έτσι την επόμενη φορά που συνέβη την κατέγραψα και την έστειλα σε μια ομαδική συνομιλία», είπε. Οι φίλοι του Flart το λάτρεψαν και του πρότειναν να το ανεβάσει διαδικτυακά. Τον βοήθησαν, μάλιστα, να σκεφτεί ονόματα για την περσόνα του, ώσπου η μπίλια έκατσε στο Paul Flart.

Στις 25 Μαρτίου 2018 δημοσίευσε την πρώτη του κλανιά στο Instagram. Για έξι μήνες, αεριζόταν σε κάθε βάρδια του στο νοσοκομείο, αρχικά δημοσιεύοντας για ένα μικρό αλλά πιστό πλήθος που μεγάλωσε σε 500 followers στο Instagram.

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


Paul Flart is born.

A post shared by Paul Flart (@paulflart) on




 

Στις 19 Αυγούστου, ο Flart έκανε ένα άλμα από τους 500 followers στους 5.000. Η αιτία; Τα βίντεό του είχαν μονταριστεί όλα μαζί σε ένα άλλο μεγαλύτερο βίντεο και είχαν δημοσιευτεί στα social media του δημοφιλούς ιστότοπου Barstool Sports. Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, ο αριθμός των followers σχεδόν τετραπλασιάστηκε.

Ο Flart είπε ότι, από τότε, τα μηνύματα που λάμβανε ήταν ολοένα και περισσότερα. «Είχα ανθρώπους από την Ολλανδία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο που μου έστελναν DMs και έλεγαν ότι είναι το σπουδαιότερο πράγμα που είδαν ποτέ. Ότι φτιάχνει τη μέρα τους. Μερικοί άνθρωποι δήλωσαν ότι η εβδομάδα τους ήταν τόσο σκατά και έπειτα βρήκαν τα βίντεό μου και γέλασαν - κι αυτό για μένα είναι υπέροχο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο», είπε.

Η φήμη, φυσικά, έχει το τίμημά της. Έτσι και ο Flart, όταν έφτασε να στη δουλειά του την Πέμπτη το πρωί, του ζητήθηκε να αφήσει το σήμα και τη στολή του - μάλιστα, μετέδωσε live την απόλυσή του.

 

 

Όμως ο Flart παραμένει ήρεμος και σκέφτεται ήδη τα επόμενα βήματα της viral καριέρας του. Έχει ήδη φτάξει merch με προϊόντα Paul Flart.

To άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE US.

 

 


Πηγή: Vice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ