Αγνοείται η Κύπρια Μύριαμ Αλκιβιάδη στο Λονδίνο, μαζί της και το ενός έτους παιδί της

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Έκκληση από τη βρετανική αστυνομία σε όποιον γνωρίζει κάτι για την ελλείπουσα να βοηθήσει

Από χθες Κυριακή 26 Αυγούστου αγνοείται η 35χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία εξαφανίστηκε με το ενός έτους βρέφος της στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η βρετανική αστυνομία απηύθυνε έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό της μητέρας, η οποία εξαφανίστηκε από την οικία της.



Με πληροφορίες από sigmalive.com

Η Μύριαμ Αλκιβιάδης, δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο την Κυριακή (26/8), όταν την προηγούμενη ημέρα ενώ θα πήγαινε σε οικογενειακούς αρραβώνες στο Κίνγκστον του Λονδίνου, δεν εμφανίστηκε. Οι συγγενείς της αγωνιούν για την τύχη της, αφού δεν είναι στον χαρακτήρα της να φεύγει χωρίς να τους ειδοποιεί. Μαζί της πιστεύουν ότι βρίσκεται ο ενός χρονών γιος της, Marley. Παρότι είναι άγνωστο το που μπορεί να έχει πάει, θεωρούν ότι μπορεί να βρίσκεται στην περιοχή του Hounslow. Η βρετανική αστυνομία ζητάει οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει για να δώσει πληροφορίες.

 

 



Χωρίς νερό και ρεύμα η Ύδρα 

Image result for ύδρα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Ύδρας, καθώς το νησί βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής χωρίς ρεύμα, γεγονός που έχει επηρεάσει και την υδροδότηση. Μετά  από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής και κατόπιν εντολής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, η υδροφόρα «Στυμφαλία» του Πολεμικού Ναυτικού έσπευσε στο νησί για να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών υδροδότησης του.

 



Σε ποταμό με κροκόδειλους προσάραξε αλιευτικό με πρόσφυγες και αιτητές ασύλου στην Αυστραλία  

Οι επιβαίνοντες σε ένα παράνομο αλιευτικό, το οποίο προσάραξε την Κυριακή στα βορειοανατολικά παράλια της Αυστραλίας, σε μια περιοχή όπου ζουν πολλοί κροκόδειλοι, το έσκασαν για να μην συλληφθούν και κινδυνεύουν άμεσα, προειδοποίησαν οι αρχές. Το πλοιάριο εντοπίστηκε κοντά στον ποταμό Ντέντρι, στην Πολιτεία Κουίνσλαντ, όπως ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εντοπίσαμε 11 πρόσωπα. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των ανθρώπων που επέβαιναν στο αλιευτικό», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δεν διευκρινίστηκε πάντως πόσοι ακριβώς ήταν οι επιβάτες, ούτε αν επρόκειτο για πρόσφυγες ή για παράνομους αλιείς. Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα Courrier-Mail του Μπρίσμπεϊν και το τηλεοπτικό κανάλι Channel Seven, πρόκειται για τουλάχιστον 40 ανθρώπους, και από αυτούς κάποιοι ήταν παράτυποι μετανάστες και άλλοι σκόπευαν να αιτηθούν άσυλο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ