Διεκδίκησε 2 υποτροφίες 50% για το πρόγραμμα M.Sc. Digital Marketing

Το Cyprus Institute of Marketing - The Cyprus Business School, είναι το 1ο Κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου. Προσφέρει 2 Υποτροφίες 50% για το πρόγραμμα M.Sc. Digital Marketing (12 Months FT/24 Months PT), Λευκωσία-Λεμεσός, αξίας €3750 έκαστην. Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό του είδους του στην Κύπρο και είναι αναγνωρισμένο με κρατική χορηγία. Είναι πρόγραμμα του διεθνούς φήμης University of West London το οποίο είναι το Νο 1 Μοντέρνο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο! Την ενέργεια στηρίζει η city.com.cy. 

 


Article featured image
Article featured image

Διεκδίκησε 2 Υποτροφίες 50% για το πρόγραμμα M.Sc. Digital Marketing πάρε μέρος τώρα στο https://cima.ac.cy/scholarship-city.

Όροι Υποτροφίας

1. Η Υποτροφία είναι ανοικτή σε πολίτες της ΕΕ

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου πτυχίου

3. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας π.χ. IELTS 6.0

4. Όλοι οι υποψήφιοι που τηρούν τους Όρους θα καλεστούν σε προσωπική συνέντευξη

To Cyprus Institute of Marketing (CIM) ξεκίνησε την λειτουργία του από τον Θεοφάνη Χατζηγιάννη και ομάδα διακεκριμένων καθηγητών τον Σεπτέμβριο του 1978 με κύριο σκοπό να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου.

Τα τελευταία 40 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερη του επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Το Cyprus Institute of Marketing είναι το κατεξοχήν Κυπριακό Ίδρυμα όσο αφορά την εκπαίδευση στελεχών αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.

 

*Το πρόγραμμα M.Sc. Digital Marketing για το οποίο προσφέρονται οι δύο υποτροφίες είναι του UWL - University of West London

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ