12 χαρακτηριστικά των νέων συσκευών της Apple που θα παρουσιαστούν σήμερα

Η μεγάλη μέρα για την Apple έφτασε…

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα, αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών της εταιρείας.

Σύμφωνα με διαρροές, θα παρουσιαστούν τρία νέα iPhone, ένα ανανεωμένο Apple Watch και ίσως μερικά νέα iPads.  

Αν είσαι λάτρης των iPhone, τότε οι πιο κάτω πληροφορίες σε ενδιαφέρουν πολύ:


 1. Τα δύο μοντέλα κινητών θα είναι εξοπλισμένα με οθόνες OLED, το ένα στο ίδιο μέγεθος με το iPhone X (5,8 ίντσες) ενώ το άλλο, το μεγαλύτερο τηλέφωνο της Apple μέχρι σήμερα, θα είναι 6,5 ίντσες.  

   

 2. Ένα τρίτο μοντέλο το οποίο αναμένεται να κοστίσει περίπου 725 δολάρια, θα διαθέτει μια οθόνη LED και θα έρχεται σε πολλαπλά χρώματα.

   

 3. Τα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας θα φέρουν πιθανότατα από έναν επεξεργαστή A12 που έχει σχεδιαστεί από την Apple και τρέχει 10% ταχύτερα από τον προκάτοχό του.

   

 4. Ορισμένες διαρροές δείχνουν ότι αυτά τα τηλέφωνα θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από τα μοντέλα του περασμένου έτους, αλλά θα εξακολουθούν να διαθέτουν το ίδιο υλικό κάμερας με το iPhone X.

   

 5. Τα τηλέφωνα θα έχουν ακόμη μια θύρα φόρτισης Lightning.  

   

 6. Δεδομένου ότι πρόκειται για έτος S, οι αναφορές υποδεικνύουν ότι τα κορυφαία τηλέφωνα θα ονομάζονται iPhone XS, ενώ το μοντέλο των 6,5 ιντσών θα είναι το iPhone XS Max.

   

 7. Μερικοί εκτιμούν ότι το πιο οικονομικό μοντέλο θα ονομάζεται iPhone 9, αλλά το Bloomberg αναφέρει ότι θα μπορούσε να ονομαστεί το iPhone XR.  

   

 8. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το προηγούμενο έτος η Apple ανακοίνωσε το iPhone X το Σεπτέμβριο, αλλά η συσκευή δεν κυκλοφόρησε μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Οι αναλυτές αναμένουν ότι τα iPhones του φετινού έτους θα είναι διαθέσιμα πολύ νωρίτερα μετά το ντεμπούτο τους.  

   

 9. Το φετινό Apple Watch θα περιλαμβάνει κάποιες μικρές εξωτερικές αλλαγές μαζί με μερικά βασικά νέα χαρακτηριστικά αλλά και μεγαλύτερη οθόνη.  

   

 10. Η Apple εισήγαγε τα AirPods, τα ασύρματα ακουστικά της, το 2016.

   

 11. Τώρα περιμένουμε την Apple να κάνει το ντεμπούτο της δεύτερης έκδοσης των ασύρματων ακουστικών.

   

 12. Οι λεπτομέρειες είναι ακόμα λίγες αλλά κάνουν λόγο για βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ένα καλύτερο ασύρματο τσιπ και υποστήριξη «Hey Siri» για handsfree ερωτήσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ