Έκοψαν τα μαλλιά τους…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Για την κατασκευή περουκών για παιδιά.

 


Article featured image
Article featured image

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού ιδρύματος Alexander College, η φιλανθρωπική εκδήλωση «Χάρισε δύναμη με τα μαλλιά σου… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα», σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, με υποστηρικτές το Δήμο Λάρνακας, το DSTRKT Bar και τον Σύνδεσμο Ανδρικών και Γυναικείων κομμώσεων Λάρνακας.

  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ενισχύθηκε το κυπριακό αρχείο δοτών μυελού των οστών, με την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών. Με το κόψιμο μαλλιών μαζευτήκαν αρκετές κοτσίδες οι οποίες δόθηκαν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για να σταλούν στους οργανισμούς που συνεργάζονται για την κατασκευή περουκών για παιδιά.

  

Επίσης, με τις εισφορές του κόσμου που στήριξαν με την παρουσία του την όμορφη αυτή εκδήλωση μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό όπου δόθηκε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για την οικονομική ενίσχυση του νέου ειδικευμένου κέντρου παιδικού καρκίνου.

 Το Alexander College, συνεχίζει την ευγενή προσφορά του προς την κοινωνία, στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης που εφαρμόζει εδώ και χρόνια, προσφέροντας ενεργά μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων στο κοινωνικό σύνολο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ