Η Σοφία, η Κύπρια με τα ενωμένα φρύδια, απαντά πρώτη φορά στην κριτική [ΒΙΝΤΕΟ]

Έχουμε γράψει ξανά για την Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο της οποίας η προ δύο ετών απόφαση να μην επέμβει ξανά στην έντονη τριχοφυΐα των φρυδιών της, έχει γίνει βρει -εκτός από τους υποστηρικτές- πολλούς επικριτές.

 


Article featured image
Article featured image

Η ίδια πάντα έλεγε ότι αποφάσισε να αγαπήσει το πρόσωπό της ακριβώς έτσι όπως είναι, ακόμη κι αν της στοίχιζε σε συνεργασίες, χρήματα και κυρίως σε εντονότατη κριτική στα social media.

Ενώ μέχρι σήμερα έδινε μόνο κάποιες απαντήσεις στα posts της στο Instagrram, αποφάσισε τελικά να εξηγήσει για πρώτη φορά να μιλήσει για το σήμα κατατεθέν της, τα έντονα φρύδια της και κυρίως για την απόφασή της να επιμείνει στη γνώμη της.

 

 

«Πάντα είχα μία διαφορετική φιλοσοφία για όλα. Από τον τρόπο που ντυνόμουν, μέχρι το πώς θέλω να φαίνεται το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να βγάλω τα φρύδια μου, λοιπόν. Μου αρέσουν. Τα φρύδια μου είμαι εγώ που επαναστατώ σε όποιον μου λέει τι να κάνω. Άνθρωποι απ’ όλον τον κόσμο με πλησιάζουν, λέγοντας μου ότι αυτό που κάνω τους εμπνέει», λέει η Σοφία Χατζηπαντελή.

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


@savagexfenty

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on




 

Η ίδια, πολύ έξυπνα, παρατηρεί έγινε η αφορμή για μία συζήτηση που αφορούσε τα πρότυπα ομορφιάς και κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Και το χειρότερο; Όπως εξηγεί, δεν υπάρχει περίπτωση κάθε πρωί να μην ξυπνήσει, ανακαλύπτοντας εκατοντάδες αρνητικά -έως χυδαία- σχόλια για την εμφάνισή της.

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


What do you do to get yourself out of a negative headspace?

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on




 

«Και φυσικά όλα τους είναι το κίνητρο μου για να συνεχίσω. Με το να αποδέχομαι τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι, χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν γι’ αυτό, μου δίνει τρομακτικό έλεγχο πάνω σ’ όλη αυτή τη άρνηση, κι αυτό; Είναι ανεκτίμητο», καταλήγει γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


Thanks @britishvogue & @reserved for having me and my sugar tonight!! We had so much fun! Congratulations!

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ