Νέο Starbucks στη Λευκωσία

Με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στο ολοκαίνουργιο Nicosia Mall, η οικογένεια των Starbucks, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2003, έχοντας παρουσία τόσο σε δημοφιλείς εμπορικούς προορισμούς της Λευκωσίας όσο και σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων, μεγαλώνει με το 13°κατάστημα της αλυσίδας.

 


Το νέο κατάστημα Starbucks που θα λειτουργήσει στο πολυαναμενόμενο Nicosia Mall, θα προσφέρει στους φίλους του καφέ μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από το πάθος, τη δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία των Starbucks για τον καφέ.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 11 χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης υψηλής ποιότητας και να απολαύσουν μια ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων αποκλειστικότητας των Starbucks καθώς και μοναδικά γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα. Επιπλέoν, εκτός από την πλούσια ποικιλία καφέ σε κόκκους ή σε κάψουλες, θα μπορεί κανείς επίσης να προμηθευτεί και εξειδικευμένα προϊόντα παρασκευής καφέ, κούπες, αλλά και να αντλήσει, διευρύνει ή επιβεβαιώσει τις γνώσεις του για τον καφέ, από τους ειδικούς σε θέματα καφέ των Starbucks.

Μέρος της ξεχωριστής εμπειρίας του νέου καταστήματος στο Nicosia Mall αποτελεί και το σχεδιαστικό concept, που αναμένεται ότι θα ενθουσιάσει.

Tο νέο Starbucks, συνολικής επιφάνειας 681 τ.μ., θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο και θα διαθέτει σύγχρονη αισθητική και παράλληλα ζεστή και lounge ατμόσφαιρα με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, το κατάστημα θα διαθέτει έναν ιδιαίτερα ευχάριστο και άνετο εξωτερικό χώρο έκτασης 347 τ.μ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ