Η αδερφή της Miley Cyrus έκλαψε και θησαυρίζει

Δεν υπερβάλλουμε, κυριολεκτούμε.

 


Ένα μικρό φιαλίδιο με υγρό, που αναγράφει «Noah Cyrus Tears», πωλείται έναντι 12.000 δολαρίων. Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος «είναι περίπου 12 δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια της Noah ως αποτέλεσμα θλίψης».

Η αδερφή της Miley Cyrus προετοιμάζοντας το νέο της άλμπουμ «Good Cry» αποφάσισε να κυκλοφορήσει και διάφορα σχετικά προϊόντα, ανάμεσά τους κι ένα φιαλίδιο με τα δάκρυά της.

Συγκεκριμένα, η Noah Cyrus συνεργάστηκε με την εταιρία ρούχων Pizzaslime για μια περιορισμένη capsule συλλογή.

Μερικά από τα κομμάτια της σειράς είναι t-shirt με το πρόσωπο του πατέρα της, Μπίλι Ρέι Σάιρους, μια κούπα που γράφει «Noah Cryus Tears» κι παντελόνι φόρμας με τη λέξη «θλίψη» στο κάτω μέρος.

 Πιο αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πωλείται ένα μικρό φιαλίδιο με υγρό που αναγράφει «Noah Cyrus Tears» έναντι 12.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος «είναι περίπου 12 δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια της Νόα ως αποτέλεσμα θλίψης».

«Η κατάποση αυτών των δακρύων από άνθρωπο δεν προτείνεται, επειδή τα δάκρυα είναι γενικά αρκετά αλμυρά και θα ήταν απλά super... παράξενο να πιεις τα δάκρυα κάποιου άλλου» γράφει στην ετικέτα.

Ξένα μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν πως η λύπη που προκάλεσε τα πανάκριβα δάκρυα οφείλεται, ίσως, στον χωρισμό της από τον ράπερ Lil Xan, ο οποίος συμμετέχει στο άλμπουμ.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ