Η πρωτοποριακή και πολύ θετική κίνηση του αεροδρομίου Λάρνακας

Οι νέες υποδομές του Διεθνούς Αεροδρομίου της Κύπρου, το αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως διαβάζουμε, πλέον στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, εκτός από τις κλασσικές τουαλέτες για άτομα με αναπηρίες, θα λειτουργεί και αποδυτήριο ΑΜΕΑ.

Το συγκεκριμένο αποδυτήριο θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα γονείς με παιδιά που έχουν πολλαπλές αναπηρίες, ειδικά κινητικές.

Το αποδυτήριο ΑΜΕΑ διαθέτει πάγκο με ηλεκτρική ρύθμιση ύψους, ανυψωτήρα οροφής και τις υποδομές για να μπορεί ένα άτομο να αλλάξει ρούχα αν χρειαστεί ακόμα και να λουστεί.

«Κάποιοι από σήμερα θα έχουν ένα πρόβλημα λιγότερο να σκεφτούν για το ταξίδι τους και όλοι εμείς ένα λόγο περισσότερο να νιώθουμε περήφανοι για τις υποδομές που συναντούν όσοι ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Λαμπριανίδης - πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου.

Ο χώρος δημιουργήθηκε βάση αγγλικών προδιαγραφών που η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) προώθησε στην Hermes airports.

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Article featured image

Πού πάει το σωματικό λίπος όταν αδυνατίζουμε;

Article featured image

Άνδρας πληρώνεται για να μην κάνει τίποτα και βγάζει 80.000 ευρώ τον χρόνο