Η πρωτοποριακή και πολύ θετική κίνηση του αεροδρομίου Λάρνακας

Οι νέες υποδομές του Διεθνούς Αεροδρομίου της Κύπρου, το αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως διαβάζουμε, πλέον στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, εκτός από τις κλασσικές τουαλέτες για άτομα με αναπηρίες, θα λειτουργεί και αποδυτήριο ΑΜΕΑ.

Το συγκεκριμένο αποδυτήριο θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα γονείς με παιδιά που έχουν πολλαπλές αναπηρίες, ειδικά κινητικές.

Το αποδυτήριο ΑΜΕΑ διαθέτει πάγκο με ηλεκτρική ρύθμιση ύψους, ανυψωτήρα οροφής και τις υποδομές για να μπορεί ένα άτομο να αλλάξει ρούχα αν χρειαστεί ακόμα και να λουστεί.

«Κάποιοι από σήμερα θα έχουν ένα πρόβλημα λιγότερο να σκεφτούν για το ταξίδι τους και όλοι εμείς ένα λόγο περισσότερο να νιώθουμε περήφανοι για τις υποδομές που συναντούν όσοι ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Λαμπριανίδης - πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου.

Ο χώρος δημιουργήθηκε βάση αγγλικών προδιαγραφών που η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) προώθησε στην Hermes airports.

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εσείς ανάψατε το χριστουγεννιάτικό σας δέντρο ή τρέχετε στις παραλίες (καλοκαιριάτικα);

Article featured image

Τόσες μόλις εβδομάδες χρειάζονται για να αρχίσει να μας παχαίνει η έλλειψη ύπνου

Article featured image

Γιατί ένας εξωπλανήτης ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας για την αναζήτηση ζωής πέρα από τη Γη