Πρόσεξες ότι κάτι έχει αλλάξει στο I Love Style;

Αν όχι, μπες τώρα για να διαπιστώσεις του λόγου του αληθές.

 


Article featured image
Article featured image

Στην εποχή που ζούμε, με τους γρήγορους και έντονους ρυθμούς, η εξέλιξη είναι η λέξη κλειδί. Τα πάντα προχωράνε και οι αλλαγές είναι εκείνες που ουσιαστικά μας αναζωογονούν και μας εκσυγχρονίζουν. Έτσι, λοιπόν, το ilovestyle.com, το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου, διανύοντας πλέον τον έκτο χρόνο λειτουργίας του, ανανεώθηκε ριζικά ακολουθώντας τις ανάγκες του κοινού και της εποχής κρατώντας, όμως, το δικό του στυλ.

Μετά από ειδική μελέτη που πραγματοποιήσαμε σχετικά με το user experience, θέλοντας οι επισκέπτες μας να έχουν πιο εύκολη και ικανοποιητική εμπειρία πλοήγησης στο αγαπημένο τους site και λαμβάνοντας υπόψη τα σύγχρονα trends στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, παρουσιάζουμε το ανανεωμένο ilovestyle.com, το οποίο μπαίνει σε μια νέα εποχή. Με νέο λογότυπο, εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες λειτουργίες, μίνιμαλ και απόλυτα responsive σχεδιασμό -δηλαδή προσαρμόζεται στις διαφορετικές διαστάσεις της κάθε συσκευής (desktop, mobile, tablet) βελτιώνοντας την εμπειρία και κάνοντας πιο εύκολη την περιήγηση-, ξεχωρίζει για τον μοναδικό χαρακτήρα του και την αισθητική του. Εξάλλου, ο σχεδιασμός του είναι custom made και δεν έχει να κάνει με τα έτοιμα templates που κυκλοφορούν.

 

Στη νέα του εκδοχή το ilovestyle.com προσφέρει επιπλέον εργαλεία σε διαφημιζόμενους, για να προωθήσουν το περιεχόμενό τους, αλλά και τις καμπάνιες τους. Νέες διαφημιστικές θέσεις στο site, χώροι διαφήμισης σε πιο μεγάλα και αποτελεσματικά μεγέθη και τρόποι προβολής native διαφήμισης στην αρχική σελίδα έχουν προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες τρόπους, που μέχρι τώρα εμπιστεύθηκε με επιτυχία η διαφημιστική αγορά, από τα απλά banners μέχρι τα αφιερώματα. 

Το ανανεωμένο ilovestyle.com έρχεται να προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο στους χρήστες του, με νέες ενότητες, αλλά και εξελίσσοντας τις ήδη επιτυχημένες κατηγορίες του, οι οποίες διαβάζονται συστηματικά, όπως Μόδα, Ομορφιά, Υγεία και φυσικά Celebrities. Με καθημερινή πια ενημέρωση για τα ζώδια, περισσότερα νέα για θέματα που αφορούν το style, διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται άμεσα μέσα από το site, το ilovestyle.com επιχειρεί να γράψει για ακόμα μία φορά τη δική του ιστορία στην εξέλιξη του κυπριακού διαδικτύου.  

Το ilovestyle.com πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, όπως κάνει εδώ και έξι χρόνια, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη! Πιο σύγχρονο, πιο άμεσο, πιο λειτουργικό, υποστηρίζει την ανανέωση, κρατάει το στυλ.

Κάνε κλικ και απόλαυσε το νέο ταξίδι, που μόλις ξεκίνησε για το ilovestyle.com. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ