Το «κυπριακό» ροκ της Γεωργίας έχει κατακτήσει και επίσημα τις ΗΠΑ

Έφυγε από την Κύπρο στα 17 της χρόνια για σπουδές και 7 χρόνια αργότερα κατάφερε να κάνει όλη την Αμερική να ακούει τις μουσικές της και να μιλάει για την μπάντα της.

 


Article featured image
Article featured image

Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο συζητούσαμε με την Γεωργία Χ’’ Κωνσταντίνου ή Narcissus A-Ngel για τη ζωή και την πορεία της στην Αμερική, τίποτα δεν προμήνυε όλα όσα θα ακολουθούσαν παρότι μέχρι τότε ήδη είχε συμμετάσχει με την μπάντα της, τους No Hugs, σε αρκετά μεγάλα μουσικά φεστιβάλ στις ΗΠΑ με τις μουσικές τους να παίζουν σε διάφορα ραδιόφωνα της χώρας.

Και αν μέχρι πέρσι είχε πολλούς λόγους για να νιώθει ευλογημένη και χαρούμενη, φέτος έχει ακόμη έναν, ίσως τον πιο σημαντικό, αφού επιλέγηκε ως υποψήφια στην κατηγορία Unsigned Artist της χρονιάς, στα Boston Music Awards τα οποία εδώ και 31 χρόνια αναδεικνύουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Βοστώνης. βοστων

«Είναι πολλά και διάφορα τα συναισθήματά μου και παρότι είμαι συνεχώς στο τρέξιμο, σχεδόν από το πρωί έως το βράδυ, μέσα μου νιώθω γεμάτη.. Σίγουρα είμαι ευγνώμων και συγκινημένη γι’ αυτή την τιμή, καθώς αποτελεί μια μεγάλη επιβράβευση των κόπων και των προσπάθειών μας. Δουλέψαμε σκληρά για να ξεχωρίσουμε σε μία αγορά που είναι και τεράστια και αμείλικτη. Να, όμως, που τελικά κάτι καταφέραμε».

Όπως μας αναφέρει, ανάμεσα στους προηγούμενους νικητές ήταν οι Past shows have featured such notable talent as Aerosmith, Paula Cole, Esperanza Spalding, Boston, Rubyhorse, Bang Camaro, The Dresden Dolls, Dropkick Murphys, JoJo, Pat Metheny, Amanda Palmer, Phish, Donna Summer, Shea Rose, James Taylor and Jada, άρα το βάρος και η αξία μιας πιθανής νίκης θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αφού θα τους τοποθετήσει στο μουσικό χάρτη της πολιτείας.



Πώς αναδεικνύονται οι νικητές;   

Αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού, το οποίο θα αναδείξει το καλύτερο συγκρότημα σε κάθε κατηγορία. Γι’ αυτό είναι στο χέρι σας η νίκη μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε μπορείτε να δώσετε τη ψήφο σας πατώντας στο σύνδεσμο https://bostonmusicawards.com/vote/



Πώς να ψηφίσετε:

Η ψήφος είναι Δωρεάν

Συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας https://bostonmusicawards.com/vote/



Γράψτε τις αντίστοιχες πληροφορίες:

City: Boston

State: MA

Zip Code: 02134



4. Στην κατηγορία UNSIGNED ARTIST ψηφίστε No/Hugs

5. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε όλες τις κατηγορίες.

6. Πατήστε VOTE στο κάτω μέρος της σελίδας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ