Αυτοί οι τύποι έχουν τα πιο παράξενα κατοικίδια στην Κύπρο

Εξωτικά και αλλα ζώα που ήρθαν Κύπρο και ζουν... ως κατοικίδια.

 


Article featured image
Article featured image

Η CITY λατρεύει να ανακαλύπτει ό,τι πιο παράξενο κυκλοφορεί εκεί έξω και να το παρουσιάζει στους αναγνώστες της.

Πριν αρκετούς μήνες πήραμε κάμερες, φωτογραφική μηχανή και βρεθήκαμε στους Αγίους Τριμιθιάς, λίγο έξω από τη Λευκωσία, στο σπίτι του Ηράκλη και της Τατιάνας, οι οποίοι έχουν μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδάκια και κοντά στα 100 ζώα διαφόρων ειδών.

Τότε φτιάξαμε ένα βίντεο παρουσιάζοντας το παραμυθένιο περιβάλλον όπου ζουν, με τους ίδιους να μας εξηγούν πώς είναι να μεγαλώνεις μ’ ένα γουρούνι, ένα γαϊδούρι και πολλά άλλα ζώα στο σπίτι (πάτησε ΕΔΩ για να δεις το σχετικό άρθρο).

Το βίντεο είχε τεράστια απήχηση, εμείς λατρέψαμε τη φάση με τα ζωάκια κι έτσι αποφασίσαμε να προβάλουμε κι άλλα παράξενα ζώα που ζουν σε κυπριακά σπίτια.

Μετά από αρκετό ψάξιμο συνειδητοποιήσαμε πως η αγάπη για τα ζώα καμιά φορά μετατρέπει φίδια, ρακούν και στρουθοκάμηλους… σε κατοικίδια.

Ο Νικόλας ζει στη Σωτήρα μαζί με το μίνι κατσικάκι του, η Αννίτα στη Λακατάμια παρέα με το Ρακούν της, o Αντώνης με τα γουρουνάκια του, ο Γιάννης με φίδια και ο Νίκος, στο Παλαιχώρι, με το άλογό του.  



Δες πιο κάτω μερικά από τα περίεργα κατοικία που ανακαλύψαμε στην Κύπρο (πάτησε στους τίτλους ή στις φωτογραφίες για πλοήγηση).

 

Ο Νικόλας μάς συστήνει τον Μάρκο, το λιλιπούτειο κατσικάκι του



 

 

6 Κύπριοι μάς συστήνουν τα ασυνήθιστα κατοικίδιά τους [εικόνες]

 

Πως είναι να μεγαλώνεις (με) ένα γουρούνι και ένα γαϊδούρι στο σπίτι [βίντεο & φωτογραφίες]

 

Ο Κύπριος που δαμάζει τα πιο επικίνδυνα ερπετά [ΒΙΝΤΕΟ]



 

Φυσικά, εκτός από παράξενα κατοικίδια, υπάρχουν και διάσημα κατοικίδια!

Ο πιο διάσημος σκύλος του νησιού φοράει γυαλιά και ζει στα Λεύκαρα

 

Ένας σκύλος στην Κύπρο ποζάρει σαν μοντέλο [εικόνες]

 

Αν κι εσύ συγκατοικείς μ’ ένα ασυνήθιστο ζωάκι, τότε επικοινώνησε μαζί μας (στο inbox της CITY στο Facebook). Πού ξέρεις, μπορεί να κάνουμε και το δικό σου κατοικίδιο φίρμα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ