Φεύγει ο «Ξενοφών» έρχεται ο «Ζορμπάς»

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

«Ξενοφών» και «Ζορμπάς» σαρώνουν την Ελλάδα

Την ώρα που η κακοκαιρία «Ξενοφών» σαρώνει την Ελλάδα με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους και τις χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, από σήμερα Παρασκευή ένα σχετικά ασυνήθιστο φαινόμενο, ένας μεσογειακός κυκλώνας με το όνομα «Ζορμπάς», είναι πιθανό να δημιουργηθεί στο νότιο Ιόνιο, όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αλλά και η ιστοσελίδα «Severe Weather Europe».

Κλειστά παρέμειναν σήμερα όλα τα σχολεία Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Την ίδια απόφαση έλαβαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έτσι κλειστά παρέμειναν τα σχολεία σε Κορινθία, Αρκαδία, Αργολίδα, Μεσσηνία και Λακωνία, Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία ενώ κλειστά είναι και τα σχολεία στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.

 

Τα επόμενα βήματα στην υπόθεση απαγωγής των 10χρονων αγοριών

Με τις οπτικογραφημένες καταθέσεις των δυο 10χρονων αγοριών πορεύονται πλέον οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης της απαγωγής από το Δημοτικό σχολείο Καμάρων.

Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατάθεσης των δυο αγοριών, παρουσία και Λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας.  Σήμερα Παρασκευή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην οποία θα αξιολογηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους μετά και από τις σχετικές μαρτυρίες που δεν αποκλείεται να ρίξουν περαιτέρω φως στην διερεύνηση της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω πορεία των ερευνών, αυτό που αναμένεται να δώσει κλειδιά στα χέρια των ανακριτών είναι από την μια τα αποτελέσματα από τις έρευνες στα δεκάδες τεκμήρια και από την άλλη τα αποτελέσματα μετά και την σχετική άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ενδείξεις αναμένεται να δώσουν επίσης και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του 35χρονου οι οποίοι παραλήφθηκαν και θα τεθούν στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.

 

 

Ήρθε Κύπρο φορτωμένη με ναρκωτικά

Στη σύλληψη 30χρονης και δύο 20χρονων προχώρησε η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) για δύο υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών  με σκοπό την προμήθεια.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις αποσκευές 30χρονης από την Ελλάδα στον αερολιμένα Πάφου εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 24 κιλά και 766 γραμμάρια κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ τέθηκε σε συναγερμό μετά από πληροφορία ότι η 30χρονη επιχειρούσε να φέρει ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω αεροδρομίου Πάφου .

Η 30χρονη  αφίχθη στην Κύπρο από την Αθήνα με σκοπό να παραδώσει τα ναρκωτικά σε άτομο που την ανέμενε σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ