4ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης στον Μώλο της Λεμεσού

Η Green Dot Κύπρου σε συνεργασία με τους Δήμους της Μείζονος Λεμεσού θα διοργανώσει και φέτος το «4ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στον Μώλο της Λεμεσού από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

 


Article featured image
Article featured image

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να αναδείξει τα οφέλη της ανακύκλωσης για την κοινωνία, την οικονομία αλλά και το περιβάλλον και να συμβάλει στην καλλιέργεια μιας πιο οικολογικής συνείδησης. Παράλληλα αποσκοπεί στην προβολή του ΕΥ ΖΗΝ, της καλής ποιότητας ζωής, προβάλλοντας την μέσα από την παράδοση του τόπου μας. 

Το Φεστιβάλ θα έχει όπως κάθε χρόνο ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει περίπτερα ενημέρωσης από Οργανισμούς, στα οποία το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για ποικίλα θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

Παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ανακύκλωση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα φιλοξενηθούν, μουσικά συγκροτήματα, σχολές χορού και πολλά άλλα δρώμενα, πλαισιώνοντας την όλη εκδήλωση, ενώ θα υπάρχουν και περίπτερα που θα προσφέρουν φαγητό κα ποτό.

 

Χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Amdocs.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ