Κάποιοι τόλμησαν να περάσουν ένα ολόκληρο βράδυ στο Βερεγγάρια για να το φωτογραφίσουν

Βραδινές (και όχι μόνο) φωτογραφίες από το απόκοσμο και για πολλούς στοιχειωμένο ξενοδοχείο, λίγο πριν το επίσημο τέλος.

 


Article featured image
Article featured image

Η είδηση έγινε γνωστή πριν μερικές ημέρες, όταν ανακοινώθηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία –την Τράπεζα Κύπρου- ότι το ξενοδοχείο Βερεγγάρια πρόκειται να δημοπρατηθεί με στόχο να εισπράξει το ποσό των €2.360.000. Ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν το ακίνητο το οποίο περιλαμβάνει 26.520 τ. μ γης και το κτήριο που καλύπτει 4.980 τ.μ.

Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε μαζί με το ακίνητο του Βερεγγάρια σε πλειστηριασμό βγαίνει και το ακίνητο της Ζήνας Κάνθερ, το οποίο επίσης ανήκει στην Τράπεζα Κύπρου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Λίγο πριν τον πλειστηριασμό, που στην ουσία θα σημάνει και το τέλος του εμβληματικού και γεμάτου ιστορίες ξενοδοχείου ως έχει, η ομάδα της Cyprus From Air ανηφόρησε στον Πρόδρομο και στο ακίνητο του Βερεγγάρια για να το φωτογραφίσει ίσως για τελευταία φορά.

Για να πετύχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, παρέμειναν στο σημείο όλο το βράδυ, φωτογραφίζοντας τις διάφορες γωνιές του ξενοδοχείου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Τα ποτάμια της Ευρώπης στερεύουν

Article featured image

Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X που έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου

Article featured image

Εταιρεία λανσάρει μπλουζάκι που δεν χρειάζεται πλύσιμο για έως και ένα μήνα