«Εψόφησεν αφού ήπιε μια… σίκλα ζιβανία»

Η τραγελαφική ιστορία που έγινε θέμα στις εφημερίδες.

 


Με τον πιο πάνω κάπως περίεργο, αλλά to-the-point, τίτλο «Εψόφησεν αφού ήπιε μια… σίκλα ζιβανία», ο δημοσιογράφος προσπάθησε να δώσει πλήρη εικόνα του περιστατικού που είχε συμβεί στο χωριό Άγιος Γεώργιος Συλίκου και συντάραξε την τοπική κοινωνία.

Με απίστευτη γλαφυρότητα και παραστατικότητα ο δημοσιογράφος περιγράφει την ιστορία ενός όνου ακα γαϊδάρου, ο οποίος εισέβαλε παρανόμως στην αυλή ξένης οικείας του χωριού και αφού κατασκόπευσε για να δει αν τον παρακολουθεί κάποιος, έσπευσε χωρίς δισταγμό, το τετράποδο πάντα, σ’ ένα δοχείο (σίκλα) το οποίο ήταν εκτεθειμένο στην αυλή και άρχισε να πίνει το περιεχόμενό του απνευστί.   

Εντός πέντε λεπτών, συνεχίζει το ρεπορτάζ, ο όνος είχε τινάξει τα πέταλα ή αλλιώς είχε ψοφήσει αφού η σίκλα την οποία ο όνος είχε αδειάσει μέχρι πάτου περιείχε ζιβανία.

Το απόσπασμα από την εφημερίδα και το εν λόγω ρεπορτάζ δημοσίευσε η σελίδα «Ποινακύδαις, Αιποιγραφαίς, Ταμπαίλαις». Δυστυχώς, όμως, δεν αναφέρεται ακριβής ημερομηνία δημοσίευσης, ούτε και ο τίτλος της εφημερίδας.

 


Σχετικα

Εικόνες από τις πρώτες κυπριακές ευρωεκλογές το 2004

Μισός αιώνας από τη 2η εκδήλωση για την Ειρήνη των Lennon και Ono

Σπάνιο βίντεο και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς της ΑΕΛ για την κατάκτηση του κυπέλλου το 1989

Όταν Άντζελα Δημητρίου και Έφη Σαρρή δοκίμασαν να πάνε Eurovision και έφαγαν… πόρτα

Η στιγμή που η ζωή κόπηκε στα δύο

Όταν ιδρύθηκε το Λας Βέγκας, η πρωτεύουσα του τζόγου