Οι εντυπωσιακές πορτοκαλί παράλληλες γραμμές στον κυπριακό ουρανό [εικόνες]

Όσοι είναι λιγάκι παρατηρητικοί, το απόγευμα της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα στον κυπριακό ουρανό.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, οι γραμμές που άφησαν τα αεροπλάνα σε συνδυασμό με τα χρώματα του ουρανού κατά το σούρουπο, δημιούργησαν γραμμές σε πορτοκαλί χρώμα, δίνοντάς μας ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Φλωρίδης φέρει την εξής λεζάντα: Οι γραμμές ξεκινούν από Νότο (αριστερά) και πηγαίνουν πάνω από Λακατάμια-Λευκωσία προς Βορά (δεξιά).

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 5 το απόγευμα από την Αθηαίνου, βλέποντας προς Λευκωσία.

 

Οι επόμενες δύο φωτογραφίες είναι από Λεμεσό και ανήκουν στην Έμιλυ Ξενοφώντος. Τραβήχτηκαν επίσης στις 5 το απόγευμα, στην περιοχή της Επισκοπής, κοντά στο Ακρωτήρι.

 

Μια τέταρτη φωτογραφία αναρτήθηκε και πάλι στη Λεμεσό, από τη Gia Fran.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin δέχθηκε πρόστιμο επειδή σέρβιρε επιδόρπιο με μια αμφιλεγόμενη «λιχουδιά»

Article featured image

Η απίθανη ιστορία του Agbaibor, ενός ορφανού μικρού ελέφαντα που επιβίωσε κόντρα στις πιθανότητες

Article featured image

Το πιο βρόμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι δεν είναι αυτό που ίσως νομίζεις