Δωρεά Οχήματος στην Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου [από τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης]

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, και πιο συγκεκριμένα στη στήριξη ευπαθών ομάδων και την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών τους, δώρισε πρόσφατα όχημα στην Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ) για την εξυπηρέτηση μελών της στην καθημερινότητά τους.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά την παράδοση ο κ. Λαμπριανίδης ευχαρίστησε τον Όμιλο για την ευγενή προσφορά του και εξήγησε ότι «Με αυτό το πλήρως προσβάσιμο αυτοκίνητο για διακίνηση ατόμων σε τροχοκάθισμα, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα άτομα να διακινούνται άνετα και ασφαλισμένα με στόχο την καλύτερη κοινωνική ενσωμάτωση τους».

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της ΟΠΑΚ, από την κα Καρολίνα Φωτιάδου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, στον Πρόεδρο της Οργάνωσης κ. Δημήτρη Λαμπριανίδη, στην παρουσία της Αντιπροέδρου κας Τούλας Καρατζιάς και του μέλους της Οργάνωσης κ. Αντρέα Σμυρίλλη, ο οποίος ως γνωστό αφυπηρέτησε από τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, το 2018, μετά από 34 και πλέον χρόνια, ευδόκιμης και παραγωγικής υπηρεσίας, από τη θέση του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ποια είναι η ισραηλινή εταιρεία που συνεργάζεται με (ευαίσθητες) δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες της Κύπρου

Article featured image

Τα ποτάμια της Ευρώπης στερεύουν

Article featured image

Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X που έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου