Ως τόπος διαμονής του Τσιτσιπά αναφέρεται η Λευκωσία [ΕΙΚΟΝΑ]

Στο επίσημο site του Australian Open, ανάμεσα στις πληροφορίες που δίνονται για τον Έλληνα τενίστα είναι και ο τόπος διαμονής του.

 


Article featured image
Article featured image

Αφορμή για να ασχοληθούμε με την εν λόγω λεπτομέρεια ήταν μια ερώτηση που του τέθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Ανάμεσα στα πολλά που ρωτήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που έδωσε μετά την πανηγυρική πρόκρισή του στα ημιτελικά του Australian Open ήταν και το κατά πόσο έχει σκεφτεί ποτέ να μετακομίσει στην Αυστραλία για να «βοηθήσει την καριέρα του».

Ο 20χρονος τενίστας, ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει την πρόκριση στους «4» ενός τουρνουά γκραν σλαμ, απάντησε ως εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν ποτέ κοντά σε κάτι τέτοιο. Ίσως για τους Αυστραλούς να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά όχι δεν ήμουν ποτέ κοντά. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και που εκπροσωπώ το μπλε και το άσπρο της χώρας μου και αυτή τη σημαία».

 

 

Ο πιτσιρικάς φαίνεται να αγαπά πολύ την πατρίδα του, κι αυτό είναι άλλωστε κάτι που το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Το περασμένο καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση του αγώνα απέναντι στον Τζόκοβιτς και ακολουθώντας την προσφιλή συνήθεια των αθλητών του τένις να υπογράφουν στην κάμερα, έγραψε «Pray for Greece», ως φόρο τιμής για τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα.

 


 

Σε σχέση με τον τόπο διαμονής του, πάντως, στην επίσημη σελίδα του Australian Open αναφέρεται η Λευκωσία. Δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν γράφτηκε εκ παραδρομής, θα το ψάξουμε όπως και να ‘χει και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Στη σελίδα του στο Facebook αναφέρεται ως τόπος διαμονής η Βουλιαγμένη Αττικής…

 

Για την ιστορία, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναρτήσει στο Facebook το πιο κάτω βίντεο από τη Λευκωσία.

 

 

Το μόνο σιγουράκι είναι πως, όπου κι αν διαμένει αυτός ο σπουδαίος αθλητής, όπου κι αν αποφασίσει να μείνει στο μέλλον, σίγουρα θα κουβαλά την Ελλάδα μέσα του. Και αυτό εξάλλου είναι κάτι που ο ίδιος φροντίζει να μας υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ