Τι λέει στη CITY η ιδιοκτήτρια του σκύλου που άγνωστοι έκαψαν ζωντανό στο κλουβί του

Προσοχή: Εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν.

 


Article featured image
Article featured image

«Τα ζώα έχουν παραπάνω ψυσιή που τα πλάσματα. Εγώ τούτον εκατάλαβα, ύστερα που ότι έγινε…», λέει η ιδιοκτήτρια του Pitbull που κάποιοι έκαψαν ζωντανό στο κλουβί του την Κυριακή το βράδυ, στην περιοχή Κιτίου.

Η είδηση έγινε γνωστή, έπειτα από σχετική ανακοίνωση που έστειλε το Κόμμα για τα Ζώα, το οποίο βρέθηκε στο συμβάν και φωτογράφισε τη σκηνή του εγκλήματος.

Όπως αναφέρεται στο mail, άγνωστοι νυχτοβάτες φαίνεται να μετέβησαν στο σημείο όπου φυλασσόταν ο σκύλος και τον έκαψαν ζωντανό. «Εμείς ήμασταν εκεί την Κυριακή το απόγευμα για να του βάλουμε φαγητό, νερό και να παίξουμε μαζί του. Και οι γείτονες που ρωτήσαμε μετά, ήταν εκεί μέχρι τις 21:00 και δεν είδαν τίποτα, άρα ό,τι έγινε, έγινε μετά από εκείνη την ώρα. Κανείς δεν είδε τίποτα», λέει η ιδιοκτήτρια.

Όπως αναφέρει στη CITY, η ιδιοκτήτρια, επρόκειτο για ένα πολύ ήρεμο ζώο το οποίο είχαν μαζί τους τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ το σημείο που φυλασσόταν προσωρινά δεν είχε κατοικίες περιμετρικά, μόνο μάντρες με άλλα ζώα. «Κανείς δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο, ποιον ενόχλησε;», αναρωτιέται, ενώ την ίδια ώρα μάς λέει πως ο σύζυγός της βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από την ώρα που διαπίστωσαν τι έγινε.

 



 

Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία με την Πυροσβεστική, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει πιθανόν ένοχο, ούτε και μαρτυρία που να στοχοποιεί κάποιον, άρα είναι δύσκολο να γίνει έρευνα. «Στον περιφραγμένο χώρο που είχαμε το σκυλί, είχαμε και πολλά πράγματα αξίας, πραγματικά, όμως, δεν με νοιάζει τίποτα, αυτό που θέλω είναι να μάθω ποιος έκανε αυτό το πράγμα σε ένα αθώο ζώο», σημειώνει η ιδιοκτήτρια, η οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υποψιάζονται κανέναν που μπορεί να ήθελε το κακό του σκύλου ή το δικό τους.

 



Τόσο οι ιδιοκτήτες του σκύλου όσο και το Κόμμα για τα Ζώα, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσει με το 1460 ή τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου στο 24804520 για να δώσει πληροφορίες σχετικά. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ