Ένας μεγάλος και σημαντικός αγώνας (επιτέλους) γίνεται στη Λευκωσία

Η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα, ικανή να δημιουργήσει μεγάλα πράγματα.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας 2019 είναι ένα από αυτά.

Ένας μεγάλος και σημαντικός αγώνας που επιτέλους γίνεται στην πόλη μας.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019 όλοι μαζί, τρέχουμε για την πόλη μας, βγαίνουμε από το σπίτι και γινόμαστε μέλη της ίδιας χαρούμενης παρέας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Λευκωσία είναι η δική μας πόλη!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 10 Νοεμβρίου και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μπείτε στο www.nicosiamarathonrun.com, επιλέξτε τη διαδρομή που ταιριάζει σε εσάς και στην οικογένειά σας και ζήστε μία συναρπαστική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα.

 

Τρέχω στην Πόλη μου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεγάλο γεγονός της 24ης Φεβρουαρίου 2019, τον Μαραθώνιο Λευκωσίας, γίνονται δράσεις για να βγαίνουμε από το σπίτι μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αθλούμαστε και να μαθαίνουμε διασκεδάζοντας.

Το Τρέχω στην Πόλη μου διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 7 η ώρα το απόγευμα, στους δρόμους της Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώνονται σε προκαθορισμένα σημεία και γνωρίζουν τη Λευκωσία μέσα από το χαλαρό τρέξιμο με πολύ κέφι!  Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του Τρέχω στην Πόλη  μου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας στο www.nicosiamarathonrun.com και στη σελίδα του στο Facebook. Αυτήν την Δευτέρα ή Πέμπτη] ξεκινάμε μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 19:00 και γνωρίζουμε την πόλη μας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ