Καλεσμένη σε γάμο πιάστηκε από τη νύφη να κλέβει τα φακελάκια και τα δώρα

Την «ττενέκκα» και τα μάτια σας.

Article featured image
Article featured image

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ζευγαριού, των κουμπάρων και των γονιών, είναι να μην κλαπεί η περιβόητη «ττενέκκα» η οποία φυλάσσει τα πολύτιμα φακελάκια-δώρα των καλεσμένων προς τους νεόνυμφους. Γι’ αυτό και ο κουμπάρος, ενίοτε και ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης, αναλαμβάνουν να προστατεύσουν τον πολύτιμο θησαυρό.

Ωστόσο κάποτε τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, και η ζημιά γίνεται απ’ εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως στην περίπτωση ενός γάμο στη Λάρισα, όπου καλεσμένη πιάστηκε από τη νύφη να κλέβει τα φακελάκια και τα δώρα.

Η 50χρονη από τη Λαμία βρέθηκε σε γάμο στη Λάρισα, αλλά την παραμονή του γάμου «έκαναν φτερά» ακόμη και τα χρήματα που είχαν δώσει σε «φακελάκια» ως δώρο στην κοπέλα που παντρευόταν.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018 όταν η «φίλη» από τη Λαμία προσφέρθηκε να βοηθήσει στις ετοιμασίες του γάμου την οικογένεια της νύφης, αφού γνώριζε την αδελφή της μητέρας της.

Την παραμονή του γάμου στο τραπέζι που έγινε στο σπίτι, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Την ώρα που όλοι ήταν απασχολημένοι η γυναίκα άρπαξε χρήματα από την τσάντα της θείας, της νύφης, το συρτάρι της κρεβατοκάμαρας, ακόμη και κάποια από τα φακελάκια με τα χρήματα που είχε στο κομοδίνο η νύφη που της τα είχαν δώσει ως δώρο του γάμου.

Γύρω στις 4:30′ τα ξημερώματα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το γλέντι που ήταν σε εξέλιξη, όταν πρώτη η θεία ανακαλύπτει ότι έλειπαν χρήματα από τη τσάντα της. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τα μόνα που είχαν κλαπεί και όλοι πάγωσαν. «Δεν θα βγει κάνεις από το σπίτι αν δεν γίνει σωματικός έλεγχος... Οι άντρες θα ψάξουν τους άντρες και οι γυναίκες τις γυναίκες...», είπε ο αδελφός της νύφης που ήταν και ο πιο ψύχραιμος.

Συγγενείς, συμπέθεροι, φίλοι κολλητοί και κολλητές, όλοι κοιτούσαν ο ένας τον άλλον, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. Ακολούθησε σωματικός έλεγχος σε όλους και δεν βρέθηκε τίποτα πάνω σε κανέναν. Η «φίλη» από τη Λαμία επειδή ένιωσε προσβεβλημένη, από τον σωματικό έλεγχο που της έγινε, ζήτησε να φύγει. Την τελευταία στιγμή όμως γύρισε από την πόρτα για να πάει στην τουαλέτα για σωματική της ανάγκη, όπως είπε. Η νύφη άκουσε ένα ντουλάπι της τουαλέτας να ανοιγοκλείνει και κατάλαβε.

Όταν η 50χρονη βγήκε για να φύγει της ζήτησαν να την ψάξουν και πάλι. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε. Όμως δεν μπόρεσε να το αποφύγει, αφού δεν είχε κάποια σοβαρή δικαιολογία. Στο δεύτερο έλεγχο βρέθηκαν τα χρήματα επιμελώς κρυμμένα μέσα στο εσώρουχό της. Η 50χρονη παραδέχτηκε την πράξη της και επέστρεψε τα χρήματα, τα οποία συνολικά ήταν 1.680€. «Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Μας χάλασε την πιο ωραία στιγμή της ζωής μας. Την ημέρα που παντρευόταν η κόρη μου εμείς τρέχαμε στην αστυνομία και στα αυτόφωρα για την «κυρία». Τη βάλαμε στο σπίτι μας, τη φιλοξενήσαμε και μας έκλεψε....», είπε στο LamιaReport η μητέρα της νύφης.


Την ίδια ημέρα η 50χρονη Λαμιώτισσα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή. Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη είπε ότι μετάνιωσε για την πράξη της και ότι πήρε τα χρήματα γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Σήμερα Τετάρτη (9/10) ήταν να γίνει στη Λάρισα η δίκη της, σε 2ο βαθμό, όμως αναβλήθηκε για τις 4/5/2020.

Πηγή: LIFO/LamiaReport

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ